Libnet.ro
UNICEF

10:45

Numerele de telefon la care poti suna pentru programarea la vaccinul anti-COVID-19

B1 B1,
Numerele de telefon la care poti suna pentru programarea la vaccinul anti-COVID-19

Programarea pentru vaccinarea anti-COVID-19 se poate face prin intermediul platformei oficiale create de STS, prin intermediul medicului de familie, dar si telefonic. Guvernul Romaniei pune la dispozitie mai multe. continuă pe B1

Toate metodele prin care te poti programa pentru vaccinul anti-COVID-19 in etapa a doua de vaccinare

Conform Strategiei pentru vaccinarea impotriva COVID-19 in Romania, imunizarea se va realiza in etape, cu respectarea grupelorpopulationale. Pentru etapele II si III, vaccinarea se va organiza prin centre de.

Alimentele care sunt aur pentru femei. Beneficii nebanuite, toate trebuie sa le consume

Ce alimente aduc beneficii imense femeilor? Toate trebuie sa le consume, mai ales ca este usor sa le aduca in prim-plan in dieta lor zilnica. Asigura-te ca ai parte de toti nutrientii necesari in functie de etapa vietii in care te afli! Alimente benefice pentru femei O alimentatie echilibrata te ajuta sa pari mai tanar, .

7 moduri in care poti folosi culorile anului 2021 in casa ta

Culorile anului Pantone din 2021 ne fac deja sa visam la reimprospatarea de dupa vacanta pe care o s.

Cum vrea Lada sa se relanseze si care este planul pentru Europa

Marca Lada, parte a grupului Renault, are un plan amplu de relansare si, desi Rusia va ramane piata de baza, un model va intra si in Europa de Vest: noua Niva care va fi lansata in 2024 si va fi moderna fata de celebra Niva care nu s-a schimbat prea mult din punct de vedere mecanic in 40 de ani. Vor veni mai multe modele ale marcii ruse in urmatorii 4 ani, dar nu se pune problema ca Lada sa concureze Dacia in UE, la fel cum nici Dacia nu concureaza cu Lada in Rusia. Lada invata insa de la Dacia, fiindca seful companiei si designerul sef au venit de la Daci.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )