Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numerologul Mihai Voropchievici, despre destinul Regelui Mihai si relatia cu Regina Ana. Cifrele nu mint niciodata

Antena3 Antena3,
Numerologul Mihai Voropchievici, despre destinul Regelui Mihai si relatia cu Regina Ana. Cifrele nu mint niciodata

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri Ascunse despre relatia dintre Regele Mihai si Regina Ana si despre destinul Majestatii Sale. Potrivit numerologiei, intre cei doi a. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 11 - 17 decembrie. Zodia care sta la mana Domnului

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul runelor pentru saptamana 11 - 17 decembrie. Aflati in clipul de mai jos care sunt previziunile complete pentru.

Adevaruri ascunse: Exista suflete-pereche? Cum stim ca l-am intalnit. Raspunsul lui Mihai Voropchievici

Exista suflete-pereche? Cum trebuie sa ne alegem partenerul? Exista reguli sau trebuie doar sa ne urmam inima? Si, mai important, cum stim ca am gasit alesul/aleasa? Numerologul Mihai Voropchievici si.

Mihai Voropchievici, mantra pentru fiecare zodie. Ce trebuie sa spui pentru a avea succes

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse mantrele pentru fiecare zodii. Acestea sunt propozitii, fraze, pe care daca le cunosti si ti le spui constant, viata ta se va.

Mesajul emotionant transmis de medicul roman declarat cel mai bun angajat al celui mai mare spital din Londra despre moartea Regelui Mihai

Medicul Roxana Hotoboc, care a fost declarat cel mai bun angajat in luna februarie al celui mai mare spital din Londra, a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook cu privire la disparitia Regelui Mihai.

Marturii despre vizita Regelui Mihai in satul lui Coposu. Si-a insotit tatal pentru a verifica stadiul lucrarilor la Linia Carol

Regele Mihai nu implinise 18 ani cand a vizitat judetul Salaj, in satul natal al lui Corneliu Coposu. in vestul Romaniei, pe o distanta de 300 km, se.

Nicolae Medforth-Mills, despre decesul Regelui Mihai: Un doliu care va lasa Romania fara lacrimi

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, afirma ca decesul bunicului sau aduce cu sine un doliu care va lasa Romania fara lacrimi. Majestate, drum lin!, a scris acesta, ieri, pe Facebook.

Marturii despre vizita Regelui Mihai in satul lui Coposu. Si-a insotit tatal pentru a verifica stadiul lucrarilor la Linia Carol

In urma cu 78 de ani, Regele Mihai I, pe atunci la varsta adolescentei, s-a oprit in satul salajean Bobota, impreuna cu tatal sau, Regele Carol al II-lea.

Mihai Tudose, despre atacurile asupra politistilor: Lucrurile sunt scapate de sub control

Premierul Mihai Tudose a declarat, sambata seara, referindu-se la recentele atacuri asupra unor politisti ca lucrurile sunt scapate de sub control, informeaza Stirile Pro TV. in.

Mihai Tudose, despre recunoasterea Ierusalimului drept capitala a Israelului de catre SUA: Suntem alaturi de partenerii nostri din UE si NATO

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat sambata, la Belgrad, ca Guvernul Romaniei este alaturi de partenerii din Uniunea Europeana si este solidar cu partenerii din NATO in ceea ce priveste eforturile de a aduce stabilitate si securitate in zona, intrebat fiind daca tarile din Balcanii de Vest ar putea fi afectate de recunoasterea de catre SUA a Ierusalimului drept capitala a Israelului, transmite News. ro.

Mihai Tudose, despre faptul ca SUA au recunoscut Ierusalimul drept capitala a Israelului: Suntem alaturi de partenerii nostri din UE si NATO

Prim-ministrul Mihai Tudose a vorbit sambata, la Belgrad, despre pozitia Guvernului Romaniei cu privire la recunoasterea de catre presedintele american Donald Trump a Ierusalimului drept capitala a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )