Libnet.ro
UNICEF

17:46

Numerologul Romeo Popescu, veste proasta pentru romani: Ce semnificatie numerologica are data alegerilor, 27 septembrie

Antena3 Antena3,
Numerologul Romeo Popescu, veste proasta pentru romani: Ce semnificatie numerologica are data alegerilor, 27 septembrie

Numerologul Romeo Popescu a analizat din punct de vedere numerologic data alegerilor locale din Romania, 27 septembrie 2020, si spune ca nu este o data potrivita pentru alegeri, deoarece neincrederea este incercarea zilei respective si acest fapt nu va aduce lucruri bune pentru alegatori. continuă pe Antena3

Numerologul Romeo Popescu, previziune sumbra: Cat ar putea sa dureze perioada nefasta a omenirii

Numerologul Romeo Popescu a explicat de ce anul 2020 a adus schimbari atat de mari in toata lumea si cat va continua aceasta perioada nefasta pentru omenire. Specialistul afirma ca stia ca se va intampla ceva totat diferit in acest an, desi nu stia exact ce.

Veste proasta pentru elevi, cu putin timp inainte de inceperea scolii

Guvernul a alocat bani pentru tablete care trebuie sa ajunga la elevii din medii defavorizate pe 10 septembrie, cu patru zile inainte sa inceapa scoala. Ppotrivit secretarului de stat Marian Murgulet, sunt probleme la capitolul procedurii de licitatie.

Veste proasta pentru jucatorii de Fortnite pe iPhone: judecatorii au decis ce se intampla cu jocul

Dupa aproximativ o saptamana de cand Fortnite a incetat sa mai fie disponibil in Apple AppStore, Epic a dat in judecata gigantul din Cupertino si a pierdut, partial. in urma cu cateva.

Veste buna pentru bucuresteni! Gabriela Firea a anuntat ca Podul Ciurel este gata

Veste buna pentru bucuresteni! Primaria Capitalei a anuntat ca Podul Ciurel este gata si va fi deschis circulatiei in primele zile ale lunii septembrie, in asa fel incat odata cu inceperea scolii, sa nu se mai produca ambuteiaje in zona.

EXCLUSIV Consilierul de campanie al lui Cristian Popescu Piedone, condamnat pentru pedofilie. Cum a ajuns sa se reabiliteze acum Doru Iuga de la OTV

Fostul director de la OTV s-a intors in mass media, insa nu in calitate de director, asa cum ne-a obisnuit in trecut, ci pe post de consilier de comunicare al lui Cristian Popescu Piedone, care candideaza la Primaria Sectorului 5. Condamnat la inchisoare cu suspendare pentru pedofilie in anul 2011, pe cand era directorul de .

Zi libera in plus pentru romani. Legea a intrat in vigoare: cine beneficiaza

Pe langa liberele legaale de care se bucura toti angajatii din Romania pe parcursul unui an, salariatii din sectorul feroviar vor beneficia de o zi suplimentara, iar asta conform unui proiect legislativ care a fost adoptat marti de Camera Deputatilor, in calitate de camera decizionala. Zi libera in plus pentru romani De altfel, este a .

Amenzi intre 1.000 si 5.000 de lei pentru romani. Nu trebuie sa faceti greseala asta

Vine toamna si, odata cu ea, se numaraalergiile. Ambrozia este cea care aduce chiar de pe acum amenzi intre 1. 000 si 5. 000 de lei persoanelor fizice care nu se ingrijesc ca de pe terenul lor sa dispara planta perena si daunatoare oamenilor. Ambrozia, planta care aduce amenzi uriase. Primaria Capitalei ia masuri E peste tot! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )