Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nunta regala. Harry si Meghan s-au casatorit. Acum sunt Ducele si Ducesa de Sussex LIVE TEXT si VIDEO

Antena3 Antena3,
Nunta regala. Harry si Meghan s-au casatorit. Acum sunt Ducele si Ducesa de Sussex LIVE TEXT si VIDEO

Nunta regala, evenimentul monden al anului, este in direct la Antena 3. Trimisul special al Antena 3 la Windsor, Maria Coman, va relata pe parcursul intregii zile tot ceea ce se va intampla, cu imagini si. continuă pe Antena3

Nunta regala 2018. Meghan Markle a vorbit despre tatal sau. Anuntul facut cu doua zile inaintea marelui eveniment

Meghan Markle anunta oficial ca tatal sau nu va participa sambata la nunta sa cu printul Harry si nu o va conduce la altar. intr-o declaratie publica, viitoarea sotie a printului Harry a.

Caru' cu vedete: Englezii pariaza pe orice e legat de nunta Printului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce palarie va purta Regina; O poveste de dragoste ca in filme! Cine a fost marea iubire a regizorului Lucian Pintilie; Tania Popa este castigato

Ce roluri importante vor avea Printesa Charlotte si Printul George la nunta regala Mai sunt doar trei zile pana la nunta printului Harry cu Meghan Markle, iar in ciuda scandalului in care este implicat tatal lui. Ana-Maria Barnoschi: Merg la sala ca sa ma ingras Vedeta de la Kanal D ne-a vorbit cu sinceritate despre interventiile la care a recurs, alimentele pe care le-a exclus din dieta ei de viata, chiar daca nu a.

Regulile strictepe care invitatii sunt obligati sa le respecte la nunta Printului Harry cu Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle isi vor uni destinele sambata, 19 mai, la Castelul Windsor, in fata a peste doua mii de invitati. Exista cateva reguli de eticheta pe care invitatii trebuie sa le.

Cele mai bune glume ale internautilor romani despre nunta regala

Nunta regala a Printului Harry cu Meghan Markle, deveniti acum Duce si ducesa de Sussex, a fost, ca de obicei, un prilej de glume pentru internautii romani, care n-au ratat ocazia de a face aluzii la personalitatile politice de la Bucuresti.

Cine sunt invitatii de marca de la nunta Printului Harry si a lui Meghan Markle

Desi lista invitatilor la nunta Printului Harry si a lui Meghan Markle nu a fost facuta publica in mod oficial, presa internationala a scris deja cine sunt invitatii de marca la petrecere. Pe langa.

Cadoul Familiei Regale a Romaniei pentru nunta Printului Harry cu Meghan Markle

Un set de bijuterii inspirate de Coloana Infinitului a lui Constantin Brancusi sunt cadoul Familiei Regale a Romaniei pentru nunta Printului Harry cu Meghan Markle. Este vorba despre o pereche de cercei si.

Detaliul ciudat de la nunta lui Harry si a lui Meghan. Ce a facut Regina Elisabeta

Detaliu ciudat la nunta Printului Harry cu Meghan Markle, acolo unde Regina Elisabeta a avut o optiune intersanta pentru tinuta. Regina a purtat la palarie o garnitura violet, culoare asociata adeseori cu.

Nunta regala: Cum arata si ce contine tortul oferit la receptia reginei Elisabeta

Tortul creat pentru nunta printului Harry cu Meghan Markle a fost servit la prima receptie oferita de regina Elisabeta a II-a. Interesant este ca pana si prajitura este o premiera in istoria nuntilor regale.

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle poate aduce economiei Marii Britanii un castig FABULOS

Mai sunt doar cateva zile pana la nunta Printului Harry cu Meghan Markle, la care vor lua parte 600 de invitati. Nunta anului, asa cum este numit evenimentul de presa internationala, va ajuta economia Marii.

Nunta regala. Care va fi titlul nobiliar primit de Meghan Markle dupa nunta cu printul Harry

Nunta anului, intre printul Harry si actrita Meghan Markle a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor. incepand de sambata actrita Meghan Meghan va purta titlul de Altet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )