Libnet.ro
UNICEF

11:45

Nutritie si sanatate: Cele sapte alimente care sunt sanatate curata, deci ar trebui sa le mancati cat mai des

Hotnews Hotnews,
 Nutritie si sanatate: Cele sapte alimente care sunt sanatate curata, deci ar trebui sa le mancati cat mai des

Combat bolile, stimuleaza imunitatea si buna dispozitie, ajuta la slabit. Nu, nu sunt suplimente sau pastile pentru slabit, sunt alimente vegetale integrale cu superputeri. Si nu sunt nici niste macese speciale, pe care sa le gasiti doar in magazine de specialitate. continuă pe Hotnews

Nutritie si sanatate: Cele sapte alimente care sunt sanatate curata, deci ar trebui sa le mancati cat mai des

Combat bolile, stimuleaza imunitatea si buna dispozitie, ajuta la slabit. Nu, nu sunt suplimente sau pastile pentru slabit, sunt alimente vegetale integrale cu superputeri. Si nu sunt nici niste macese speciale, pe care sa le gasiti doar in magazine de specialitate.

8 alimente care iti strica dintii, dezvaluite de medicul stomatolog Adrian Mina

Cu totii ne dorim dinti frumosi si sanatosi, iar, pentru a obtine acest lucru, este nevoie de o buna igiena orala, dar si de obiceiuri alimentare sanatoase. Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie cateva tipuri de alimente care contribuie la deteriorarea sanatatii orale si pe care ar fi recomandat sa le evitam pe cat posibil.

Votul la alegerile parlamentare a inceput in diaspora: Romanii din Noua Zeelanda, primii care sunt asteptati la urne

Votul pentru alegerile paarlamentare a inceput pentru romanii din diaspora. Vineri seara, la ora 20. 00 ora Romaniei n. r. ) s-au deschis primele sectii de votare, cele din Noua Zeelanda, dupa care urmeaza sa.

Lista tarilor din zona galbena. A fost inclusa Suedia, iar Franta, eliminata Persoanele care vin in Romania din aceste state intra in carantina. Care sunt exceptiile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat vineri lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, pe care a fost inclusa si Suedia, in timp ce Franta a fost eliminata. Cei care vin din aceste tari trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile.

Virgil Chitac explica in prima conferinta de la preluarea mandatului care sunt prioritatile pentru orasul Constanta: Atragerea investitorilor, parteneriate cu investitorii si expertiza

Primarul municipiului Constanta, Virgil Chitac, a trecut in revista vineri, in cadrul primei sale conferinte de presa dupa castigarea alegerilor in data de 27 septembrie, care vor fi principalele schimbari de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )