Libnet.ro
UNICEF

19:30

Nutritionistul Marius Vaduva, despre cel mai cancerigen ingredient folosit zilnic: Nimeni nu spune asta! Nu este zaharul, asa cum sustin toti

B1 TV B1 TV,
Nutritionistul Marius Vaduva, despre cel mai cancerigen ingredient folosit zilnic: Nimeni nu spune asta! Nu este zaharul, asa cum sustin toti

Marius Vaduva, fitoterapeut si onco-nutritionist, a vorbit despre ingredientul care se afla in majoritatea produselor sanatoase de pe piata, dar cu toate acestea ne poate imbolnavi grav. Cel mai cancerigen ingredient in emisiunea iThink cu Iusti Fudulu, Marius Vaduva a explicat cum anume trebuie sa prevenim, ca sa nu ne imbolnavim. De asemenea, acesta a facutun top al alimentelor nesanatoase pentru organism si care pot duce la cancer. Exista un top al alimentelor periculoase pentru organism. Mintea mea este formata si pentru bolile acestea oncologice, pentru ca de ele ma ocup. Ordinea pe care o pun si le spun pacientilor ca au interdictie, topul incepe cu ceva despre care nu cred ca a mai spus cineva, o spun in premiera aici. Pe primul plan nu este zaharul, asa cum spune toata lumea, pe primul plan eu pun uleiul de palmier, a explicat onco-nutritionistul, noteaza antena3. ro. Din nefericire, acest ingredient se regaseste in majoritatea produselor sanatoase de pe rafturile magazinelor. De ce credeti ca auzim ca avem epidemie de cancer? Comunicate din Europa, s-a marit numarul bolnavilor de cancer. Dar cine pune asta pe primul loc? Va dau studii medicale, randomizate, facute in Spania si confirmate de Cambridge, care arata clar cauleiul de palmier, in speta acidul palmitic din uleiul de palmier, este primul carcinogen care grabeste formarea metastazelor din corpul uman. Eu cred ca sunt singurul care analizez cat acid palmitic este in corpul uman. Nu mai este cineva in Romania care sa faca acest lucru. Din pacate, acest lucru il fac pentru ca acea persoana care vine la mine cu cancer sa stiu daca va metastaza mai devreme sau mai tarziu, a spus Marius Vaduva. Zaharul este pe locul 2. Dupa uleiul de palmier si acidul palmitic, intr-adevar zaharul este al doilea produs care duce la cancer. Iar al treilea, dar nu vorbim aici numai de cancer, as considera lactatele de vaca. Le interzic celor din familia mea, nimeni nu consuma dintre ei acest lactat care, in primul rand, este foarte daunator pentru sistemul digestiv si intestinal, iar factorul estrogenic din laptele de vaca este 100% un factor de crestere uriasa a cancerului de san, de ovare, de uter, de col uterin sau endometru la femei. Este si inflamator, si niciun cancer nu vine fara o inflamatie! Deci, pe locul trei, sunt lactatele de vaca pe care nu le recomand!, a mai transmis acesta. Cat despre carnea rosie, onco-nutritionistul a spus ca se afla pe locul patru: Aceasta carne rosie trebuie sa o limitam pe cat posibil in acest moment. in primul rand carnea de vita, datorita faptului ca este foarte injectata. Sunt o gramada de pacienti care ajung la spital cu multe rezistente la bacterii datorita acelor antibiotice date la vite si care deja, prin consumul repetat, dezvolta rezistenta la antibiotice. Pe locul cinci as pune multe alimente. Aici cred ca trebuie sa ne ferim de tot ceea ce inseamna bauturi carbogazoase, fast food, prajeli sub toate formele lor, a mai spus Marius Vaduva. continuă pe B1 TV

ştiri de la B1 TV

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,388 seconds )