Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oamenii de afaceri din Kuweit vor sa investeasca 3 milioane de euro intr-un abator la Brasov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oamenii de afaceri din Kuweit vor sa investeasca 3 milioane de euro intr-un abator la Brasov

O delegatie a oamenilor de afaceri condusa din Kuweit de un reprezentat al Ministerului Agriculturii din Kuweit, Mohamed Alazmi, s-a intalnit astazi cu reprezentantii Primariei si ai Zonei Metropolitane Brasov, in cadrul unei vizite de prospectare a oportunitatilor de afaceri din zona noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Oamenii de afaceri din Kuweit vor sa investeasca in Brasov

Oameni de afaceri din Kuweit ar putea investi cel putin trei milioane de euro in zona Brasovului. O delegatie de oameni de afaceri condusa de un reprezentat al Ministerului Agriculturii din Kuweit, Mohamed Alazmi, s-a intalnit astazi cu reprezentanti ai autoritatilor locale brasovene si ai Zonei Metropolitane Brasov, in cadrul unei vizite de prospectare a oportunitatilor de afaceri din zona noastra.

Guvern: Copiii orfani dupa cutremurul din Italia vor beneficia de 6.000 de euro ca ajutor de urgenta

Copiii ramasi orfani in urma decesului parintilor in cutremurul din Italia vor beneficia de un ajutor guvernamental in suma de 6. 000 de euro, potrivit unei hotarari aprobate luni in s.

Alegerile parlamentare, pe 11 decembrie. Romanii din strainatate vor putea vota si pe liste suplimentare

Alegerile parlamentare se vor desfasura pe 11 decembrie, potrivit unei hotarari adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )