Libnet.ro
UNICEF

23:00

Oamenii auzeau zgomote de langa barajul din Ramnicu Valcea si s-au dus sa vada ce se intampla. Era impotmolit in mijlocul noroiului si se lupta cu ultimele puteri sa ramana in viata (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Oamenii auzeau zgomote de langa barajul din Ramnicu Valcea si s-au dus sa vada ce se intampla. Era impotmolit in mijlocul noroiului si se lupta cu ultimele puteri sa ramana in viata (VIDEO)

Oamenii auzeau zgomote ciudate de langa barajul din Ramnicu Valcea si s-au dus sa vada ce se intampla. Cand l-au vazut in mijlocul namolului, nu au stat pe ganduri si au sunat la 112. Un. continuă pe Antena3

FOTO Elevii din Ramnicu Valcea, in instanta pentru bursele scolare: Am epuizat toate caile amiabile, socul a fost cand bugetul si asa mic a fost redus

Asociatia Elevilor Valceni AVE) a dat in judecata administratia locala, dupa ce a epuizat toate caile de negociere privind plata burselor scolare. La sfarsitul saptamanii, situatia a fost din nou adusa in atentia consilierilor locali, cand s-a discutat despre rectificarea bugetara, insa situatia este incerta.

VIDEO Operatiune de salvare pentru cel mai bun prieten al omului. Caine scapat de la moarte de pompierii din Ramnicu Valcea

Un caine a fost salvat de la moarte in ultima clipa, multumita unui apel la 112. Patrupedul era blocat in mijlocul unei suprafete de mal, in apropierea unui baraj din Ramnicu Valcea. Situatia grava in care se afla catelul a alertat mai multi cetateni din zona, care au incercat sa-l ajute.

Pe langa filmarile din Sacrificiul, Dorian Popa mai are 6 job-uri. Ce face actorul cu banii

Dorian Popa a revenit pe platourile de filmare. Dupa ce fanii au fost intristati la finele serialului La la Band, dat fiind faptul ca era ultimul proiect actoricesc al solistului, Dorian a stat ceva timp pe bara, mai apoi le-a dat vestea ca s-a alaturat echipei de la Sacrificiul. Majoritatea credeau ca Popa si-a luat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )