Libnet.ro
UNICEF

10:00

Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize realizata de The Economist. continuă pe Ziarul Bursa

The Economist: Puterea nu este intotdeauna la cine te astepti in Europa. Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize The Economist. Jurnalistii americani se tem ca scenariul s-ar putea repeta si in Italia, unde sunt programate duminica alegeri parlamentare, iar favorita este coalitia de dreapta a lui Silvio Berlusconi, care, ca si Liviu Dragnea, are o condamnare definitiva si nu poate fi premier.

The Economist: Puterea nu este detinuta intotdeauna de cine te astepti in Europa. Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit

De ceva vreme democratia europeana se confrunta cu o problema. in cateva state puterea este exrcitata din umbra de oameni cu probleme penale care nu pot ocupa o functie executiva si au recurs la premieri si ministri marioneta. Este cazul Poloniei, Romaniei si Cehiei, scrie publicatia The Economist .

The Economist: Dragnea conduce Romania din umbra. Si o duce pe un drum gresit

Presedintele PSD Liviu Dragnea si liderul partidului de guvernamant din Polonia, Jaroslav Kaczynski, sunt enumerati de publicatia The Economist printre liderii europeni care conduc din umbra tarile lor. Si le.

Prima localitate din Salaj care semneaza DECLARATIA DE UNIRE cu Republica Moldova

Badacinul, satul natal al lui Iuliu Maniu, este printre primele localitati din Romania si prima din Salaj care voteaza Declaratia de Unire cu Republica Moldova, la propunerea avocatului Vasile Gil din Baroul.

Toate obiectele din metale pretioase comercializate in Romania vor avea marca statului

Toate obiectele din metale pretioase comercializate in Romania vor fi marcate cu marca oficiala a statului, a decis, ieri, Guvernul, operatorii economici avand o perioada de tranzitie pana la 30 iunie. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind regimul metalelor pretioase, care urmareste protectia consumatorilor si combaterea evaziunii fiscale, prin aplicarea marcii statului pe toate obiectele din metal pretios care vor fi comercializate in Romania.

Noi informatii din culisele Nuntii Regale dun Romania. Ce vrea sa faca nepotul Regelui Mihai

Apar noi detalii despre Nunta Regala ce va avea loc in Romania, in acest an. Bucuresti, Iasi si Alba Iulia sunt orasele luate in calcul de fostul principe Nicolae si sotia sa, Alina Binder, pentru cununia.

Povestea unei tinere din Timisoara, care a luat acasa un necunoscut sarman pe care l-a intalnit in parcarea unui supermarket

O tanara de 27 de ani din Timisoara l-a luat acasa pe un batran pe care l-a vazut in parcarea unui supermarket, cu hainele murdare si ude. il intreb daca vrea o patura, matusa mea cumparandu-mi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )