Libnet.ro
UNICEF

09:30

Oamenii de stiinta au observat cea mai mare explozie din univers

Adevărul Adevărul,
Oamenii de stiinta au observat cea mai mare explozie din univers

Explozia s-a produs in constelatia Opiuchus, aflata la 390 de milioane de ani lumina de Pamant iar anvergura ei a fost de 5 ori mai mare decat tot ce s-a observat pina acum. continuă pe Adevărul

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din istorie pe fondul temerilor cauzate de coronavirus

Actiunile din SUA au inregistrat noi scaderi, joi, in timp ce Covid-19 continua sa se raspandeasca in zeci de tari. Indicele SP 500 a avut partea de cea mai neagra zi din 18 august, 2011, iar analistii anticipeaza ca bursele vor avea cea mai grea saptamana de la criza financiara.

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai mare explozie cosmica de la Big Bang incoace

Cea mai mare explozie cosmica descoperita vreodata de catre cercetatori a fost atat de puternica incat a lasat in urma sa o gaura de dimensiunile a 15 galaxii asemanatoare Caii Lactee. Este cea mai mare explozie de la Big Bang incoace, noteaza si BBC News.

Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu

Liviu Varciu va fi din nou tata, Anda Calin aducandu-i pe lume o alta fericire. Baiat sau fata? Ce va avea vedeta Antena 1? Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu Liviu Varciu are o fata, Carmina, in varsta de 17 ani, din relatia cu Amy Teiceanu. Din .

CONFERINTA CODUL INSOLVENTEI NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL: 2019 a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani

Anul trecut a fost un an al provocarilor atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru practicienii in insolventa Numarul insolventelor din economia noastra s-a diminuat cu 22% in 2019, potrivit datelor Coface Romania, spune doamna Nicoleta Munteanu, Partener EURO Insol SPRL, care mentioneaza ca aceasta evolutie a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani.

Oficial OMS, despre epidemia de coronavirus: Ceea ce se intampla in afara Chinei este cea mai mare preocupare a noastra

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat ca restul lumii - nu China - este acum cea mai mare ingrijorare cand vine vorba despre epidemia de.

NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL: 2019 a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani

In 2019, numarul insolventelor din economia noastra s-a diminuat cu 22%, potrivit datelor Coface Romania, spune doamna Nicoleta Munteanu, Partener EURO Insol SPRL, care mentioneaza ca aceasta evolutie a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani.

Cea mai mare greseala pe care o fac romanii in caz de coronavirus. Streinu-Cercel: Nu faceti asta!

La ora actuala nu existacazuri de coronavirusin Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Situatia suspectilor este una foarte clara, dar acestia sunt in carantina si nu pot fi consderati bolnavi. Aceste date au fost confirmate in cadrul uneiconferinte MAIdesfasurate .

Al cincilea cel mai mare vas din lume, blocat pe mare cu chiar mai multi pasageri decat Diamond Princess. Care a fost motivul (VIDEO)

Un numar de 4. 500 de pasageri aflati pe al cincilea cel mai mare vas din lume, MSC Meraviglia, sunt verificati de autoritatile mexicane, pentru a stabili daca vor putea debarca, asta dupa ce anterior i se.

Se pregatea de cea mai fericita zi din viata sa, cand viitoarea mireasa a primit un mesaj ciudat: Ar trebui sa te gandesti mai bine

Urma sa traiasca cea mai fericita zi din viata sa, cand viitoarea mireasa a primit un mesaj ciudat.

Netflix a rezolvat cea mai mare problema: vei sti mai usor la ce sa te uiti

Colectia masiva de continut de pe Netflix, actualizata in fiecare zi, a devenit o problema majora. iti este din ce in ce mai dificil sa alegi la ce sa te uiti, dar oficialii serviciului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )