Libnet.ro
UNICEF

12:00

Oana Roman, ANUNTUL care a luat pe toata lumea prin surprindere: Ce planuri INCREDIBILE are vedeta pentru 2019 (FOTO)

B1 B1,
Oana Roman, ANUNTUL care a luat pe toata lumea prin surprindere: Ce planuri INCREDIBILE are vedeta pentru 2019 (FOTO)

Oana Roman pare sa debordeze de optimism. Vedeta si-a exprimat convingerea ca 2019 va fi un an excelent pentru ea. Anul asta va fi anul meu! Anul la sfarsitul caruia sa spun: Multumesc, Doamne, pentru un an. continuă pe B1

Dan Manolescu: Probabil vom mai vedea schimbari n fiscalitate n urmatoarele saptamni, pna apare bugetul / Alex Milcev (EY): Este ca un film horror n care toata lumea asteapta sa se ntmple ceva

Cea mai mare problema in Romania nu este politica taxelor, ci politica bugetara, este de parere Dan Manolescu, presedintele Camerei Consultantilor Fiscali. El a precizat ca mereu apar schimbari de taxe in perioada in care se pregateste bugetul, iar acest lucru dateaza de circa 10 ani.

O noua dependenta face ravagii printre copiii din toata lumea

Peste 200 de milioane de persoane se joaca Fortnite, care a devenit un business de miliarde de dolari pentru producatorul jocului - Epic Games. Cativa parinti disperati si-au trimis copiii chiar si la.

Noul BMW Seria 7 are o grila cu 40% mai mare pentru ca toata lumea sa te vada si sa iti faca loc in trafic

BMW a lansat la mijlocul acestei saptamani un nou Seria 7, iar primul lucru care iese in evidenta este. grila frontala cu 40% mai mare ca pana acum.

PRIM-MINISTRUL SPANIOL, PEDRO SANCHEZ: Brexitul este o nenorocire pentru toata lumea

Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez, care participa, astazi, la o dezbatere in plenul Parlamentului European de la Strasbourg cu privire la viitorul Europei, a apreciat votul de aseara ,din Parlamentul britanic, drept regretabil.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )