Libnet.ro
UNICEF

19:30

Oana Roman are probleme de sanatate vizibile. A spus tot adevarul despre drama prin care trece

Playtech Playtech,
Oana Roman are probleme de sanatate vizibile. A spus tot adevarul despre drama prin care trece

Oana Roman are probleme de sanatate vizibile. Vedeta spus tot adevarul despre drama prin care trece. Oana Roman este o persoana foarte cunoscuta si iubita, insa putini sunt aceia care cunosc cu ce problema de sanatate se confrunta. Ce a patit fiica fostului premier Petre Roman, vedeti in articolul de mai jos. Oana Roman isi . continuă pe Playtech

Alex Ashraf, la un pas de despartire de Oana Zavoranu. A spus tot ce i-a facut bruneta

Oana Zavoranu a vorbit despre casnicia ei cu Alex Ashraf. Aceasta a spus chiar ca au existat momente tensionate intre cei doi. Desi se iubesc si se sustin neconditionat, intre Oana Zavoranu si Alex Ashraf nu a fost totul lapte si miere. Alex Ashraf, la un pas de despartire de Oana Zavoranu Cei doi au .

Adda are probleme grave de sanatate: Vine Craciunul si eu o sa plang in baie

Solista Adda a ajuns la spital in octombrie 2020, fiind la un pas de moarte dupa ce a inghitit un medicament care i-a provocat o alergie grava. Vizitele la specialisti au venit cu o completare: un regim pe care aceasta este nevoita sa-l tina. Dificil ii va fi mai ales in aceasta perioada, cand Craciunul .

EXCLUSIV De ce a fost eliminata Anda Adam de la Ferma. A spus tot adevarul abia acum

Senzuala solista Anda Adam 40 de ani), care a ratat la mustata trofeul emisiunii-concurs Ferma, de la PRO TV, dar si substantialul premiu de 50. 000 de euro, ne-a acordat, in exclusivitate pentruplaytech. ro, un interviu de suflet, in care ne-a povestit despre frumusica ei fiica, Evelin, despre Sorin Andrei Nicolescu, tatal fetitei, despre care apropiatii sustin .

Lacrimi de vita de vie, un leac babesc uitat. Ce beneficii miraculoase are pentru sanatate

Picaturile de seva care se scurg la taierea de primavara a vitei de vie, sub aspectul unui lichid transpartent, cu gust dulce-salciu reprezinta leacuri care sunt apreciate inca din cele mai vechi timpuri, avand efecte benefice pentru sanatate. Lacrimi de vita de vie, un leac babesc uitat Astfel ca lacrimile vitei de vie sunt considerate .

Oana Zavoranu, in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete au facut anuntul oficial

Oana Zavoranu se afla in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete, pe care Oana Zavoranu le-a jignit grav pe reteaua de socializare, au facut anuntul oficial. Despre ce este vorba, vedeti un pic mai jos. Vesti proaste pentru Oana Zavoranu. Vedetele pe care le-a jignit in ultima perioada s-au unit impotriva ei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )