Libnet.ro
UNICEF

18:45

Oana Roman dezvaluie adevaratul motiv al separarii de Marius Elisei. Mama vedetei, sursa neintelegerilor din familie

B1 B1,
Oana Roman dezvaluie adevaratul motiv al separarii de Marius Elisei. Mama vedetei, sursa neintelegerilor din familie

Parasita de sot chiar in prag de Sarbatori, Oana Roman a dezvaluit adevaratul motiv al separarii. in ciuda faptului ca in cuplu au mai avut loc neintelegeri soldate cu scurte perioade de separare, vedeta. continuă pe B1

Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale. Cum a reactionat Oana Roman, in cel mai scurt timp

Dupa ce au fost casatoriti sase ani de zile, Oana Roman si Marius Elisei divorteaza. Fostul premier, Petre Roman nu s-a impacat prea usor cu ideea ca fiica lui va ramane singura cu un copil si a intervenit sa ii impace pe cei doi. Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale Oana Roman a .

De ce s-a despartit Oana Roman, de fapt, de sotul sau. Adevarul s-a aflat abia acum

Cuplul format din Oana Roman si Marius Elisei au avut parte de mai multe despartiri si reconcilieri de-a lungul relatiei lor. De aceasta data pare sa fie fara cale de impacare. Motivul care i-a adus din nou in acest punct. Probleme au fost interioare. Oana Roman, in lacrimi la TV. De ce s-a despartit de .

Sotul Oanei Roman uimeste dupa despartire. Parca nici nu a incheiat casnicia, ce a spus Marius Elisei

Un alt cuplu aproape de divort. Chiar inaintea Sarbatorilor de Iarna, sotul Oanei Roman a plecat din casa ei. Marius Elisei a facut primele declaratii dupa despartirea de fiica fostului premier Petre Roman. Cum este acum viata lui de burlac. Sotul Oanei Roman uimeste dupa despartire Fara a da vreo explicatie, Marius Elisei a plecat .

Oana Roman, atacata de fanii sai. Detaliul observat de oameni, reactiile au fost evidente

Oana Roman, atacata de fanii sai. Detaliul observat de oameni, reactiile au fost evidente. Vedeta a crezut ca poate sa pozeze incitant daca a slabit, insa fanii nu au apreciat momentul. Oana Roman, aparitie de infarct intr-un body incitant. Fanii au inebunit de nervi cand au vazut-o Oana Roman a fost atacata de proprii sai .

Petre Roman, reactie incredibila cand a aflat ca fiica sa divorteaza dupa sase ani de casnicie

Oana Roman si Marius Elisei si-au anuntat divortul, dupa o casnicie care a durat sase ani si-n urma careia cei doi au un copil. Oana a marturisit ca tatal sau, fostul premier Petre Roman, la randul sau trecut printr-un divort, s-a oferit sa vorbeasca cu Marius Elisei si sa-i ajute sa-si salveze casnicia. Oana insa nu a dorit implicarea tatalui sau.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )