Libnet.ro
UNICEF

06:45

Oana Roman a fost pusa la zid, dupa ce a anuntat ca se desparte de Marius Elisei. De aia coresponda cu cea din Italia

Playtech Playtech,
Oana Roman a fost pusa la zid, dupa ce a anuntat ca se desparte de Marius Elisei. De aia coresponda cu cea din Italia

Oana Roman a decis sa dea vestea despartirii de sotul ei, Marius Elisei, printr-o postare pe Facebook. Dupa 7 ani de momente bune si grele, cele din urma au pus amprenta pe relatia lor. Oana Roman a anuntat ca se desparte de sotul ei, Marius Elisei, dupa sapte ani de iubire din care a reiesit . continuă pe Playtech

Oana Roman a pozat fara inhibitii, in pat. imbracata sumar, vedeta si-a pus toti fanii in cap: Nu-mi place goliciunea ta! FOTO

Separarea de sotul ei, Marius Elisei, pare ca i-a adus numai bine. Dupa ce a dat marea veste, a intrat in lenjerii. Oana Roman s-a pozat fara inhibitii, in pat. imbracata sumar, fosta prezentatoare de televiziune si-a pus toti fanii in cap. Oana Roman a pozat fara inhibitii, in pat Oana Roman a anuntat ca .

S-a intors Marius Elisei acasa? Ce a raspuns Oana Roman cand a fost intrebata asta, in direct

Oana Roman a hotarat sa se separe de sotul ei, Marius Elisei, dupa 7 ani de relatie. Fosta prezentatoare a facut anuntul printr-o postare pe retelele de socializare. Vedeta a fost intrebata astazi, in direct, daca partenerul sau s-a intors in caminul conjugal. Ce a raspuns fiica fostului premier al Romaniei? Ce a raspuns Oana .

Doamne, ce DRAMA! OANA ROMAN a CEDAT! Medicii intervin de URGENTA! Detalii socante din SPITAL

Celebra Oana Roman a avut in urma cu cateva luni mai multe probleme de sanatate. Vedeta a fost nevoita sa ajungape mana medicilor dupa ce a acuzat mai multe afectiuni in zona bustului. Vedeta a mers.

Oana Roman a rabufnit dupa ce s-a pozat imbracata sumar. M-ati calcat in picioare pentru ca nu urlu!

Oana Roman s-a despartit in urma cu cateva zile de sotul ei, Marius Elisei. Vedeta a decis sa anunte aceasta ruptura prin intermediul retelelor sociale, mai precis printr-o postare pe Facebook. Dupa cei sapte ani de casnicie incheiati, fiica lui Petre Roman a acceptat sa se pozeze fara inhibitii, in pat, insa, din pacate si-a .

Marius Elisei, GRAV BOLNAV! DEZVALUIRI SOC dupa DESPARTIREA de OANA ROMAN

Dupa 7 ani de relatie, Oana Roman a decis sa se desparta de Marius Elisei, dar cei doi vor ramane in relatii bune, de dragul fetitei.

Oana Roman ii ia public apararea lui Marius Elisei. A luat foc atunci cand a vazut cine l-a criticat dur

Oana Roman nu trece prin cea mai buna perioada a vietii sale, caci zilele trecute a hotarat sa se separe de sotul ei, Marius Elisei, dupa 7 ani de relatie. Cu toate acestea, orice ar fi, ramane tatal copilului ei, asa ca, desi aflati intr-un moment sensibil, vedeta i-a luat public apararea partenerului sau cand .

S-A AFLAT MOTIVUL DIVORTULUI! Oana Roman, iNSELATA de Marius Elisei! CINE E FEMEIA cu care L-A PRINS?

Vestea divortului dintre Oana Roman si Marius Elisei a socat Romania, mai ales ca cei dopi s-au separat dupa 7 ani de relatie.

HOPA! Oana Roman, PRINSA iN PAT cu frumuselul cantaret din Republica Moldova, la doar cateva zile dupa ce i-a dat papucii lui Marius Elisei (GALERIE FOTO)

Anuntul ca Oana Roman si Marius Elisei se vor desparti a luat prin surprindere intregul showbiz autohton. VEZI AICI GALERIA FOTO Fiica lui Petre Romana a publicat un mesaj in mediul online si a precizat.

Caru cu vedete: Oana Roman, prima reactie despre zvonul divortului: Am decis de comun acord sa ne separam!; Brad Pitt a vorbit despre femeile cu care s-a intalnit dupa despartirea de Angelina Jolie

Beyonce, hartuita sexual in adolescenta! Tatal ei a facut socanta dezvaluire. Mathew Knowles a dezvaluit, zilele trecute, ca faimoasa lui fiica si Kelly Rowland au fost. Printul Charles a marcat 30 de ani de la revolutia romana din 1989, la Londra. Printul Charles, prieten declarat al Romaniei de ani buni, a fost invitatul de onoare al.

Ionut Mosteanu, deputat USR, dupa ce integritatea Echipei Barna a fost pusa sub semnul intrebarii de peste 500 de membri ai partidului: Nu toti sunt importanti (VIDEO)

Dupa ce peste 500 de membri USR au semnat o scrisoare publica adresata Echipei Barna, prin care au cerut ca disidentii sa nu mai fie hartuiti de actuala conducere si ca liderul formatiunii sa nu ma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )