Libnet.ro
UNICEF

23:15

Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ar trebui data in judecata, la modul cel mai serios

Playtech Playtech,
Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ar trebui data in judecata, la modul cel mai serios

Oana Roman nu scapa de gurile rele! Celebra vedeta de televiziune este implicata intr-un nou scandal? De ce este acuzata si ce detaliu a adus-o din nou in prim-plan intr-un scenariu dezavantajos? Oana Roman, implicata intr-un nou scandal? Ce critici primeste? Celebra Spintecatoarea de la Morga o taxeaza pe Oana Roman pentru alegerea sa de . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca, protagonista unui nou scandal in Bucuresti: Va sta bine in case si urlati pe Facebook ca vi se incalca drepturi si libertati

Protest urias in aceasta dimineata in fata Ministerului Justitiei. Diana Sosoaca, alaturi de alti romani, se revolta vizavi de decizia autoritatilor de a desfiinta Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. Evenimentul are loc la scurt timp dupa ce senatoarea a fost data afara din partidul AUR. Diana Sosoaca face apel la romani Prezenta in fata .

Oana Roman a facut marele anunt. Ce se intampla intre ea si Marius Elisei

La finalul anului trecut, Oana Roman anunta ca s-a despartit de tatal fiicei sale, Marius Elisei. Vedeta si barbatul au fost casatoriti timp de sase ani. Oana Roman a dezvaluit pe Instagram, in luna decembrie 2020, ca a pus punct mariajului cu Marius Elisei. Dupa separare, Oana Roman a ramas si fara afacerea ei cu .

Zannidache il ataca pe Jador cu orice ocazie. Un nou scandal la Survivor Romania

Survivor Romania, difuzat de Kanal D are din ce in ce mai multe momente tensionate. Cele mai recente altercatii, dintre Zannidache si Jador au ajuns la un alt nivel. S-au acuzat reciproc, iar cel mai sifonat, din pacate, a iesit Zannidache. Zannidache si Jador se acuza reciproc de furt Cel mai recent episod din Survivor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )