Libnet.ro
UNICEF

18:15

Oana Roman, un nou scandal chiar inainte de Revelion. Ce a facut tatal ei acum, la zece ani de la nunta cu Silvia Chirifiuc

Playtech Playtech,
Oana Roman, un nou scandal chiar inainte de Revelion. Ce a facut tatal ei acum, la zece ani de la nunta cu Silvia Chirifiuc

Oana Roman desparte din nou apele in doua! Divergentele cu tatal ei sunt de depate de a se termina. Ce marturisiri a facut fosta sotie a lui Marius Elisei despre Petre Roman, la implinirea a 10 ani de casnicie cu Silvia Chirifiuc? Oana Roman, nou scandal cu tatal ei inainte de Anul Nou Oana Roman . continuă pe Playtech

Romania, lovita crunt de coduri galbene de ninsori si viscol. Cum va fi vremea chiar inainte de Revelion

Specialisii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta coduri galbene si visol inainte de Revelion. Iata care sunt maximele si minimele in urmatoarele doua zile ramase din anul curent! Romania, lovita de coduri galbene inainte de Revelion Meteorologii au emis noi avertizari cu privire la ultimele zile ramase din anul curent. Specialistii au emis in .

Clipe grele pentru Oana Roman! A ajuns de urgenta la spital cu fiica sa. Ce se intampla, acum, cu cele doua

Fiica Oanei Roman se confrunta cu probleme de sanatate, iar vestile nu au fost deloc bune pentru vedeta, chiar de sarbatorile de iarna din acest an. Aceasta facut si un anunt pe conturile sale de pe retelele sociale, prin care le-a dezvaluit tuturor cu ce se confrunta, in prezent. Se pare ca odata cu despartirea .

in ce relatie au ajuns Oana Roman si Marius Elisei, dupa ce recent au declarat ca s-au despartit. Imaginea care i-a dat de gol

Despartirea anului in showbiz-ul romanesc a fost, fara doar si poate, cea dintre Oana Roman si Marius Elisei, pe final de an. in urma cu relativ doua saptamani, fiica lui Petre Roman anunta pe Facebook ca ea si sotul au decis s-o porneasca pe drumuri separate. Ce se intampla acum intre ei. in ce relatie .

TRAGEDIE de CRACIUN! Oana Roman, DE URGENTA LA SPITAL cu fiica ei! Ce A PATIT micuta e DEVASTATOR: Din nefericire, medicii nu au mai putut decat sa... (GALERIE FOTO)

Oana Roman nu a avut parte de un Craciun de vis, asa cum isi doreste toata lumea. VEZI AICI GALERIA FOTO Vedeta a ajuns de urgenta la spital cu fiica sa, iar medicii care au consultat-o pe Isa au decis sa.

S-AU iMPACAT DE CRACIUN! Oana Roman si Marius Elisei, DIN NOU iMPREUNA! (FOTO)

Dupa ce Magia Craciunului a facut minuni pentru Andreea Mantea si Cristian Mitrea, dar si pentru Connect-r si fosta sa sotie Misha, un nou fost cuplu din showbiz s-a reunit in perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )