Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana Zavoranu, atac dur la adresa Monicai Gabor: Traim scleroza in placi

Antena3 Antena3,
Oana Zavoranu, atac dur la adresa Monicai Gabor: Traim scleroza in placi

Atac dur lansat de Oana Zavoranu la adresa Monicai Gabor. Vedeta pare sa nu fi uitat incidentul pe care cele doua l-au avut in urma cu ceva timp si a profitat de o noua ocazie pentru a o critica. Asa cum,. continuă pe Antena3

Oana Zavoranu, dezlantuita impotriva unei vedete: Din cauza ei toate fetele de liceu visau sa se marite cu bunicul, ca sa aiba bani

Oana Zavoranu nu se cenzureaza deloc atunci cand vine vorba de Monica Gabor sau alte vedete pe care le considera antimodele. Bruneta nu este deloc impresionata de ascensiunea Cenusaresei din Bacau, devenit d.

Oana Zavoranu a spus adevarul. Cate operatii estetice are

Oana Zavoranu a dezvaluit cate operatii estetice are. Nu am botox, nici macar botox nu am. N-am nimic nici in buze, sunt asa cum m-a lasat mama mea, vreau sa imi fac, in schimb, un jawline. Daca mi-as.

Alina Mungiu Pippidi: Important e ca Ponta nu mai e penal. Politologul lanseaza un atac dur la adresa procurorilor anticoruptie

Politologul Alin Mungiu Pippidi sustine, intr-un editorial publicat in Romania Curata, ca achitarea lui Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari era o decizie previzibila. Cunoscuta drept o voce critica la.

Oana Zavoranu, indoliata! Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi mereu! Mesajul trist postat azi

Ziua de 13 mai are o semnificatie dureroasa pentru Alex Ashraf, sotul Oanei Zavoranu. Vedeta a postat pe retelele de socializare un emotionant mesaj, plin de sentimente si de durere. Citeste mai mult pespyne.

Liviu Dragnea, nou atac la adresa lui Iohannis: Presedintele submineaza Romania (VIDEO)

Liviu Dragnea continua razboiul cu presedinteleKlaus Iohannis! Liderul PSD a lansat, luni, un nou atac la adresa presedintelui, afirmand ca acesta submineaza Romania, iar orice actiune a Guvernului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )