Libnet.ro
UNICEF

23:45

Oana Zavoranu il ataca din nou pe Mircea Badea: Ai uitat cand veneai noaptea la mine deghizat?

B1 B1,
Oana Zavoranu il ataca din nou pe Mircea Badea: Ai uitat cand veneai noaptea la mine deghizat?

In urma cu cateva luni, au aparut in presa mondena zvonuri conform carora Mircea Badea ar fi avut o relatie cu Oana Zavoranu in urma cu ceva timp, lucru negat de prezentatorul TV. Mai mult, Zavoranu spune ca. continuă pe B1

Oana Zavoranu il ataca din nou pe Mircea Badea: Ai uitat cand veneai noaptea la mine degizat?

In urma cu cateva luni, au aparut in presa mondena zvonuri conform carora Mircea Badea ar fi avut o relatie cu Oana Zavoranu in urma cu ceva timp, lucru negat de prezentatorul TV. Mai mult, Zavoranu spune ca.

Caru' cu vedete: Oana Zavoranu, continua atacul la Mircea Badea: 'Cum ii explici topmodelei ca veneai deghizat noaptea la mine?'; Ramona Gabor, surprinsa cu noul iubit in Istanbul! Reactia ei este incredibila; Ce faceau Eba si Syda, in masina, in dr

Razvan Ispas nu are de gand sa renunte la Adelina Pestritu. I-a trimis al doilea inel de logodna, cu diamant sI buchete imense de flori. Pentru Adelina, rar se intampla ca ulciorul sa mearga de doua. Uite-o pe Iuliana Luciu in postura de asistenta TV: Am emotii. Sora Nicoletei Luciu este cea mai noua asistenta din showbizul romanesc. Iuliana a marturisit ca are mari emotii in prima.

Chivu este din nou dorit de Galatasaray

Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, se afla din nou in atentia clubului Galatasaray Istanbul, adversara formatiei CFR Cluj in grupa H a Ligii Campionilor, a anuntat, duminica, presa turca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )