Libnet.ro
UNICEF

06:00

Oana Zavoranu a dat o noua lovitura. Anuntul de zile mari pe care l-a primit, 2021 e perfect pentru vedeta

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu a dat o noua lovitura. Anuntul de zile mari pe care l-a primit, 2021 e perfect pentru vedeta

Oana Zavoranu a dat o noua lovitura. Anuntul de zile mari pe care l-a primit este marturia ca 2021 este perfect pentru vedeta. Ce se intampla, vedeti un pic mai jos. Oana Zavoranu castiga procesele cu influeritele pe banda rulanta. Pe cine a invins in instanta Oana Zavoranu a dat o noua lovitura, astfel ca . continuă pe Playtech

Gigi Becali, show de zile mari la TV. S-a enervat, a intrat in direct si a jignit cluburile sportive

Gigi Becali continua in anul 2021 in stilul in vare ne-a obisnuit vocal si controversat atunci cand vrea sa-si spuna partea. Afaceristul a facut un show incredibil in direct la TV dupa ce a jignit cluburile sportive de la noi. Gigi Becali, iesire controversata in direct la TV Gigi Becali s-a enervat extrem de .

EXCLUSIV Lovitura dura pentru Oana Roman, chiar de ziua ei. Oana Zavoranu sigur rade copios

Chiar de ziua ei onomastica, Sf. Ioan, Oana Roman primit o lovitura grea. Aceasta a pierdut procesul intentat Oanei Zavoranu, prin care ar fi dorit sa o faca pe aceasta sa plateasca pentru vorbele pe care bruneta le-a spus pe Internet la adresa ei. Lovitura dura pentru Oana Roman, chiar de ziua ei Demersul in .

Cine este barbatul cu care Oana Roman a petrecut Revelionul. Oare ce va zice Oana Zavoranu?!

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit inainte de Craciun, asa ca sarbatorile de iarna i-au prins separat pentru prima data in aceasta perioada. Chiar daca si in trecut relatia lor a suferit miscari tectonice, cei doi parteneri s-au reunit mereu in jurul bradului, de dragul copilului, dandu-si o noua sansa. De aceasta data, niciunul .

Fratii Dedeman dau o noua lovitura in plina pandemie. in ce mega-afacere investesc acum

Fratii Paval, cunoscuti mai ales datorita lantului de magazine Dedeman, au facut o noua investitie in Romania. Acum e vorba de colectarea si reciclarea deseurilor de ambalaje. Dragos si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )