Libnet.ro
UNICEF

10:31

Oana Zavoranu a facut anuntul despre relatia cu Alex Ashraf chiar la inceput de an. Fotografia care a starnit mii de reactii

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu a facut anuntul despre relatia cu Alex Ashraf chiar la inceput de an. Fotografia care a starnit mii de reactii

Oana Zavoranu a postat mai multe mesaje si fotografii pe retelele sociale la trecerea dintre ani. Vedeta s-a fotografiat alaturi de Alex Ashraf, iar fotografiile au primit mii de reactii din partea celor care ii urmaresc pe cei doi pe internet. Oana Zavoranu s-a fotografiat alaturi de Alex Ashraf de Revelion Suntem puternici impreuna, ne . continuă pe Playtech

Maria Ciobanu a facut ANUNTUL despre Benone Sinulescu! Da, vestea se confirma!

Maestrul Benone Sinulescu a disparut din lumina reflectoarelor. indragitul artist s-a retras de cativa ani departe de Bucuresti. CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E.

Oana Zavoranu i-a scris lui Pepe de Sarbatori. Ce i-a transmis in cadrul unui mesaj prietenesc

Oana Zavoranu a vrut sa fie mai buna de Sarbatori si a uitat de dusmania pe care i-o poarta lui Pepe. Vedeta a marturisit ca i-a scris un mesaj de Craciun lui Pepe si i-a transmis ca ii doreste tot binele din lume. Mesajul a fost unul prietenesc, sustine Oana, care precizeaza ca nu vrea .

Sarbatori de COSMAR pentru Oana Lis! Marturii COPLESITOARE despre BATAIA sora cu moartea pe care a primit-o...(VIDEO)

Oana Lisa facut marturisiri cutremuratoaredespre perioadele de sarbatori petrecute incopilarie, relateaza Stirescu. CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR!.

Cum arata acum Michael Schumacher, dupa ce s-a trezit din coma. Medicul campionului a facut anuntul socant

Potrivit celor de la Le Parisien, la finele anului trecut, Schumacher se afla la spitalul Georges-Pompidou din capitala franceza. Se afla aici pentru un tratament, care presupunea inlocuirea celulelor deteriorate cu altele sanatoase, scoase din sange sau maduva osoasa. Cum arata acum Michael Schumacher, dupa ce s-a trezit din coma Schumacher nu a fost vazut .

Valentina Pelinel a facut ANUNTUL! SFARSITUL era inevitabil! ADIO, Cristi BORCEA (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit anul trecut. Valentina a trecut insaprin momente cumplite cand sotul ei a ajuns din nou la inchisoare! ALEX VELEA, iN STARE DE SOC! ANTONIA S-A.

NUCLEARA DE REVELION: Bahmuteanca si Prigoana S-AU iMPACAT! Chiar VEDETA ANTENA 1 a facut ANUNTUL care ii lasa pe toti masca

Bomba! Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au impacat? Chiar vedeta Antenei 1 a facut cateva declaratii care au lasat loc de interpretari.

DEMISIE BOMBA LA ANTENA 1! Prezentatoarea TV a facut anuntul chiar in ULTIMA ZI din acest an

Bomba la Antena 1! Adriana Bahmuteanu a anuntat ca pleaca de la Antena 1, ca pune punct colaborarii cu emisiunea Acces Direct. Ea era reporter special. Prezentatoarea TV a facut chiar anuntul pe retelele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )