Libnet.ro
UNICEF

01:05

Obama: Extirparea unui cancer cum este Statul Islamic nu va fi usoara si nici rapida

Adevărul Adevărul,
Obama: Extirparea unui cancer cum este Statul Islamic nu va fi usoara si nici rapida

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a atras atentia marti, in cadrul unei discurs, ca extirparea unui cancer cum este gruparea jihadista Statul Islamic nu va fi usoara si nici rapida, dar a precizat ca exclude posibilitatea unei interventii militare terestre a armatei americane impotriva acesteia, informeaza The Telegraph. continuă pe Adevărul

Noua strategie a lui Obama pentru a combate Statul Islamic, o bomba cu ceas

In efortul de a limita victoriile bifate de gruparea terorista Statul Islamic in Irak, Administratia Obama a dat unda verde zborurilor de supravegherea deasupra Siriei, insa asta fara o coordonare cu regimul condus de presedintele sirian Bashar al-Assad. insa operatiunea va spori nemultumirile legate de implicarea SUA in razboiul civil al altcuiva, iar asta va duce la radicalizarea combatantilor si va atrage critici chiar din interiorul SUA.

Fost director la CIA: E o chestiune de timp pana cand Statul Islamic va ataca Occidentul

Un atac al gruparii teroriste Statul Islamic SI) este o chestiune de timp, nu de inevitabilitate, nu de intentie, este de parere un fost director din cadrul CIA, generalul in retragere Michael Hayden.

ONU a acuzat gruparea Statul Islamic de epurare etnica si religioasa in Irak

Navi Pillay, inaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului, i-a acuzat, luni, pe indurgentii islamisti din gruparea Statul islamic de epurare etnica si religioasa in Irak si a facut apel la judecarea celor.

Generalul american Martin Dempsey: SUA vor actiona in Siria daca vor fi amenintate de Statul Islamic

Statele Unite nu dispun deocamdata de informatii care sa confirme angajarea islamistilor din gruparea Statul Islamic in actiuni impotriva SUA sau a Europei, dar, daca se va constata existenta unei amenintari,.

Un copil decapiteaza o papusa in salopeta portocalie, intr-o reconstituire a executiei lui James Foley difuzata de Statul Islamic

Grupul terorist sunnit Statul Islamic a facut o reconstituire a executiei jurnalistului James Foley, facand publice fotografii cu un copil care decapiteaza o papusa purtand o salopeta portocalie, scrie International Business Times, potrivit Mediafax.

ONU acuza ca Statul Islamic de epurare etnica si religioasa in Irak

ONU i-a acuzat pe insurgentii islamisti din gruparea Statul Islamic de epurare etnica si religioasa in Irak. Pillay a mai facut apel la judecarea celor responsabili pentru eventuale crime impotriva umanitatii, .

ONU acuza gruparea Statul Islamic de epurare etnica si religioasa in Irak

Inaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului, Navi Pillay, i-a acuzat luni pe insurgentii islamisti din gruparea Statul Islamic de epurare etnica si religioasa in Irak si a facut apel la judecarea celor .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )