Libnet.ro
UNICEF

18:00

Obiceiuri de Sfanta Parascheva. Ce le este interzis femeilor pe 14 octombrie, ziua in care se impart lipii si must

Adevărul Adevărul,
Obiceiuri de Sfanta Parascheva. Ce le este interzis femeilor pe 14 octombrie, ziua in care se impart lipii si must

Parascheva, considerata de crestinii ortodocsi una dintre cele mai populare sfinte din calendar, este celebrata in fiecare an pe 14 octombrie. Se spune ca Sfanta Parascheva apara, in general, de toate relele, fiind mare facatoare de minuni. continuă pe Adevărul

Obiceiuri de Sfanta Parascheva. Ce nu ai voie sa faci sambata, 14 octombrie. E mare pacat!

Parascheva, considerata de crestinii ortodocsi una dintre cele mai populare sfinte din calendar, este celebrata in fiecare an pe 14 octombrie. Pe.

SFANTA PARASCHEVA. Traditii si obiceiuri: Ce e total interzis sa faci pe 14 octombrie

Romanii o sarbatoresc la 14 octombrie pe Sfanta Parascheva, cunoscuta si ca Sfanta Vineri. Se spune ca Sfanta Parascheva se roaga pentru fetele nemaritate sa.

SFANTA PARASCHEVA 2017. Povestea mai putin cunoscuta a Coroanei Sfintei Cuvioase Parascheva. Ce trebuie sa stie toti credinciosii!

Mii de credinciosi s-au inchinat pana acum la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, care a fost depusa marti dimineata intr-un baldachin special amenajat.

Competitie intre elevi. Etapa judeteana la cros are loc pe 14 octombrie, la stadion

Etapa judeteana la cros si probe combinate tetratlon/pentatlon), organizata de Inspectoratul Scolar Judetean, cu sprijinul CSS, va avea loc sambata, 14 octombrie, in incinta stadionului municipal si va reuni la start elevi din toate scolile si licele din judet.

Sfanta Parascheva. Ce sa NU faci sambata, de Ziua Sfintei: aduce paguba pe toate planurile!

Ce sa NU faci sambata, de Ziua Sfintei: aduce paguba pe toate planurile! Se mai spune ca asa cum este vremea de Sf. Parascheva, asa va fi pana la Sfantul Dumitru. Totodata.

SFANTA PARASCHEVA 2017. Ce trebuie sa stii despre moaste. Blestemul de sub vesmintele Cuvioasei

Multe persoane se duc sa se inchine la moastele Sfintei Parascheva, dar putine sunt cele care stiu ca sfanta are un vesmant, sub cele realizate de croitori, care nu s.

Cea mai puternica rugaciune catre Sfanta Parascheva. Rosteste-o cu tarie si te va ajuta sa treci peste necazuri!

Peste 20. 000 de pelerini s-au inchinat, in ultimele zile, la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, care a fost depusa marti dimineata intr-un baldachin special amenajat in Curtea.

Sfanta Parascheva. Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania a inceput la Iasi

S-a dat startul celui mai mare pelerinaj al ortodoxiei romanesti. Nerabdatori sa atinga racla cu moastele Sfintei Parascheva, mii de credinciosi din toata tara au luat drumul.

In cautarea consonantelor cu Valentina Sandu-Dediu, Ioana Parvulescu si Tiberiu Soare - sambata, 14 octombrie, ora 17, la Humanitas Cismigiu

Editura Humanitas va asteapta sambata, 14 octombrie, ora 17. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, la lansarea volumului In cautarea consonantelor de Valentina Sandu-Dediu, aparut recent in colectia Contrapunct a editurii. La eveniment vor participa, alaturi de autoare, criticul literar si scriitoarea Ioana Parvulescu si dirijorul Tiberiu Soare.

Microbuz cu pelerini care mergeau la Sfanta Parascheva, implicat intr-un accident grav - VIDEO

Un microbuz cu pelerini care mergeau la Iasi a fost implicat intr-un accident rutier in Vrancea. Potrivit Politiei Vrancea, in microbuz se aflau 15 persoane, iar accidentul s-a produs dupa ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )