Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cu ochii pe America de Sud: tot mai multi giganti tehnologici isi orienteaza atentia pe pietele din America Latina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cu ochii pe America de Sud: tot mai multi giganti tehnologici isi orienteaza atentia pe pietele din America Latina

Piata din America de Sud a devenit una dintre cele mai fierbinti pe harta globala, iar gigantii tehnologici au inceput sa o analizeze tot mai atent, dar mai mult decat atat au decis inclusiv sa isi mute o parte din activitate in aceasta regiune aflata. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova: Mai multi profesori sunt suspectati ar fi luat mita de la studenti

Procurorii Parchetului instantei supreme efectueaza luni dimineata perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova, intr-un dosar in care mai multi profesori sunt vizati pentru luare de mita. Potrivit unor.

Bucuresti: Mai multi cetateni au pornit intr-un mars, nemultumiti de problemele pe care le au ca pietoni in trafic (VIDEO)

Nemultumiti de problemele pe care le au ca pietoni in trafic, mai multi bucuresteni au pornit intr-un mars prin centrul Capitalei, informeaza B1 TV. Oamenii acuza autoritatile de lipsa de interes si se.

UNESCO va folosi mai multi sateliti pentru protejarea siturilor arheologice, ca urmare a atacurilor teroriste

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie Stiinta si Cultura UNESCO) va folosi mai multi sateliti pentru protejarea siturilor arheologice in contextul raidurilor gruparilor teroriste, printre care Statul.

Vedem o Rusie tot mai agresiva

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat, ieri, la Palatul Cotroceni, unde s-a intalnit cu Klaus Iohannis, ca Alianta se bazeaza pe Romania, care, la randul sau, se poate baza pe NATO si ca este nevoie de o solidaritate puternica, in conditiile in care Rusia este tot mai agresiva.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )