Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cu ochii pe benzinarii, dupa eliminarea supraaccizei. Consiliul Concurentei va monitoriza pretul carburantilor

Adevărul Adevărul,
Cu ochii pe benzinarii, dupa eliminarea supraaccizei. Consiliul Concurentei va monitoriza pretul carburantilor

Consiliul Concurentei va monitoriza piata carburantilor, astfel incat eliminarea supraaccizei sa duca la o scadere corespunzatoare a preturilor in benzinarii, a declarat, pentru Agerpres, Bogdan Chiritoiu, presedintele autoritatii de concurenta. continuă pe Adevărul

BOGDAN CHIRITOIU: Consiliul Concurentei va monitoriza pretul carburantilor dupa eliminarea supraaccizei

Consiliul Concurentei va monitoriza piata carburantilor, astfel incat eliminarea supraaccizei sa duca la o scadere corespunzatoare a preturilor in benzinarii, a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Chiritoiu, presedintele autoritatii de concurenta.

Ieftinirea la pompa, sub semnul intrebarii dupa eliminarea supraaccizei la carburanti

Parlamentarii au decis miercuri eliminarea supraaccizei la carburanti incepand cu anul 2020, insa masura ar putea pe de o parte sa nu scada preturile la pompa si, pe de alta parte, sa ne aduca un infringement de la UE.

Robert Sighiartau: Eliminarea supraaccizei la carburanti, o masura reparatorie, in respectul romanilor. Pretul carburantilor va scadea la inceputul lui 2020

Deputatul PNL Robert Sighiartau scrie, intr-o postare pe Facebook, ca eliminarea supraaccizei la carburanti, care a trecut, miercuri, de votul din Camera Deputatilor, este o masura reparatorie, in respectul ro.

Eliminarea supraaccizei la carburanti, votata in Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a votat, miercuri, proiectul de lege vizeaza modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time. Au fost.

Eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time, la VOT FINAL in Camera Deputatilor

Deputatii vor dat un vot, in sedinta de miercuri asupra proiectului de lege referitor la modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time.

Consiliul Concurentei analizeaza o noua tranzactie a Grupului Globalworth

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca analizeaza operatiunea prin care Grupul Globalworth, prin Globalworth Holdings Cyprus Limited, si Grupul Alf Alf Mizzi and Sons, prin Alf Mizzi and Sons Overseas Investment Limited, vor controla in comun mai multe companii.

Consiliul Concurentei va analiza tranzactia prin care Globalworth vrea sa controleze doua companii pe segmentul de spatii logistice

Consiliul Concurentei va analiza operatiunea prin care grupul Globalworth, prin Globalworth Holdings Cyprus Limited, si grupul Alf Alf Mizzi Sons, prin Alf Mizzi Sons Overseas Investment Limited, vor controla in comun companiile Southern.

Consiliul Concurentei, ingrijorat de preluarea benzinariilor ART Petrol de catre OMV Petrom

Consiliul Concurentei a anuntat, ieri, ca supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de OMV Petrom Marketing in vederea inlaturarii ingrijorarilor concurentiale identificate in contextul preluarii a opt statii de distributie carburanti de la compania ART Petrol.

Ce spune Eugen Teodorovici despre eliminarea supraaccizei: Nu se va regasi in pretul de la pompa

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici a declarat ca este posibil ca pretul carburantilor la pompa sa nu scada, in urma eliminarii supraaccizei pe carburant, el precizand ca masura ar putea declansa o procedura de infringement din partea Comisiei Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )