Libnet.ro
UNICEF

22:15

Octavian Cretu, denuntatorul care ii leaga pe Dan Voiculescu si Adrian Nastase

B1 B1,
Octavian Cretu, denuntatorul care ii leaga pe Dan Voiculescu si Adrian Nastase

Apar noi detalii legate de noul dosar de santaj al lui Dan Voiculescu. Unul dintre cei trei oameni de afaceri care l-au denuntat pe fondatorul Partidului Conservator este unul dintre martorii din dosarul Zambaccian,. continuă pe B1

Subiectele zilei: Octavian Cretu, denuntatorul care ii leaga pe Dan Voiculescu si Adrian Nastase; Cum isi strange bani pentru toata viata un director destept; Dupa mujahedinul de presa, Ponta o reinventeaza si pe Seherezada. Cum omite premierul sa spuna

Dovada ca Romania e tara constructiilor fara noima. Ce leaga un sens giratoriu din Satu Mare, care a costat 2,2 milioane lei. Intr-o comuna din Satu Mare, care desi nu are scoala, canalizare, sau drumuri asfaltate, se inaugureaza un sens giratoriu de toata frumusetea. Flota mocanitelor, traficata in Occident. Doi experti in patrimoniu sunt acuzati ca au falsificat probe pentru a-l salva pe austriacul Georg Hocevar. Doi experti au fost pusi sub invinuire pentru falsificarea expertizelor unor locomotive de epoca, pentru a justifica exportul.

Octavian Cretu, denuntatorul care ii leaga pe Dan Voiculescu si Adrian Nastase

Unul dintre cei care l-au denuntat pe Dan Voiculescu la DNA, in noul dosar de santaj, este Octavian Cretu care a fost martor in dosarul Zambaccian in care Adrian Nastase a fost condamnat la patru ani de inchisoare.

Cine sunt denuntatorii din dosarul de santaj al lui Dan Voiculescu: Nelu Iordache si patronii companiei Romaqua (Borsec) - Nicolae Palfi si Octavian Cretu

Nicolae Palfi si Octavian Cretu, actionari la Romaqua, ar fi - potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax - doi dintre oamenii de afaceri santajati de Dan Voiculescu, prin amenintari cu campanii de discreditare in presa daca nu incheie contracte de publicitate cu trustul media controlat de el. Omul de afaceri Nelu Iordache ar fi un alt denuntator in dosarul de santaj al lui Voiculescu, au declarat pentru HotNews. ro surse, informatie confirmata si de Gandul. Mircea Badea a anuntat intr-o emisiune la Antena 3 ca un alt denuntator in dosar sau martor al procurorilor este Mihai Craiu, fost director general al trustului Intact. UPDATE: Mihai Craiu a declarat pentru HotNews. ro ca nu este si nu a fost martor sau denuntator si ca nu are nicio calitate in acest proces.

Dosarul de santaj al lui Dan Voiculescu: Nelu Iordache i-ar fi dat lui Voiculescu 900 de mii de euro sub forma de contracte de publicitate

Omul de afaceri Nelu Iordache este cel care i-ar fi dat 900. 000 de euro, sub forma unor contracte de publicitate, lui Dan Voiculescu, potrivit uner surse judiciare citate de Digi 24. Nelu Iordache este unul dintre cei trei oameni de afaceri care l-ar fi denuntat pe Dan Voiculescu pentru santaj, alaturi de Octavian Cretu si Nicolae Palfi.

Actionarii Romaqua: amenintari cu campanii de discreditare in presa din partea lui Dan Voiculescu

Nicolae Palfi si Octavian Cretu, actionari la Romaqua, ar fi, potrivit unor surse judiciare, doi dintre oamenii de afaceri santajati de Dan Voiculescu, prin amenintari cu campanii de discreditare in presa daca nu incheie contracte de publicitate cu.

Dan Voiculescu intentioneaza sa il dea in judecata pe Marian Capatana dupa ce acesta a declarat in fata instantei ca Voiculescu ar fi platit un milion de euro pentru declansarea scandalului Mircea Basescu - Bercea Mondial

Presedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, si-a anuntat miercuri, pe blogul personal, intentia de a-l actiona in instanta pe Marian Capatana, presupusul intermediar al mitei pe care ar fi primit-o Mircea Basescu, fratele presedintelui, pentru aberatiile lansate la adresa lui. Ii atrag atentia sa inceteze cu minciunile, scrie Voiculescu pe blog. Marian Capatana, presupusul intermediar al mitei pe care a luat-o Mircea Basescu, fratele presedintelui, a declarat marti, in instanta, ca Dan Voiculescu ar fi implicat in acest dosar. Capatana a sustinut, la Tribunalul Bucuresti, ca Dan Voiculescu ar fi platit un milion de euro pentru declansarea acestui scandal.

Dan Voiculescu, urmarit penal pentru santaj

ACTUALIZARE 20:00 Voiculescu este acuzat de santaj Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar fata de omul de afaceri Dan Voiculescu, acuzat de santaj, transmite Directia Nationala Anticoruptie. Potrivit procurorilor, Dan Voiculescu a amenintat direct, sau prin intermediari, oameni de afaceri si administratori a trei companii ca, in situatia in care nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul de presa pe care in fapt il conduce, va declansa o agresiva campanie de discreditare.

Dan Voiculescu a contestat masura controlului judiciar. Dosarul se judeca pe 8 iulie la Tribunalul Bucuresti

Dan Voiculescu a contestat masura controlului judiciar, luata de procurorii DNA in noul dosar in care este cercetat pentru santaj, dosarul urmand sa se judece in 8 iulie, la Tribunalul Bucuresti. Dosarul a fost inregistrat vineri la Tribunalul Bucuresti, la o zi dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus ca Voiculescu sa fie cercetat sub control judiciar in noul dosar in care este acuzat de santaj.

Dan Voiculescu, la Politie pentru controlul judiciar: Avocatii contesta interdictia de a parasi tara (VIDEO)

Dan Voiculescu contesta controlul judiciar, impus de Directia Nationala Anticoruptie, joi, intr-un nou dosar in care este acuzat de santaj. Voiculescu contesta interdictia de a parasi tara, prevazuta de.

VIDEO Dan Voiculescu, cercetat sub control judiciar intr-un nou dosar de santaj. El ar fi amenintat oameni de afaceri cu campanii de discreditare daca nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul sau de presa

Dan Voiculescu este cercetat de procurorii anticoruptie, sub control judiciar, pentru infractiunea de santaj prin constrangere in scopul dobandirii, in mod injust, a unui folos patrimonial 7 acte materiale), anunta DNA intr-un comunicat difuzat joi seara. Potrivit procurorilor, Voiculescu a amenintat direct, sau prin intermediari, oameni de afaceri si administratori a trei companii ca, in situatia in care nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul de presa pe care in fapt il conduce, va declansa o agresiva campanie de discreditare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )