Libnet.ro
UNICEF

19:45

Octavian Strunila intra din nou in ringul de dans de la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Octavian Strunila intra din nou in ringul de dans de la Pro TV

Actorul Octavian Strunila va fi concurent in emisiunea Uite cine danseaza!, pe care Pro TV o va difuza in aceasta primavara. continuă pe Adevărul

VIDEO. Trump ataca presa din nou: Nu vom lasa stirile false sa ne spuna ce sa facem sau ce sa credem. Avertismentul lui McCain: Asa incep dictatorii!

Presedintele american Donald Trump a criticat din nou presa, sambata, la un miting organizat in statul Florida. El a spus multimii stranse la Melbourne ca presa nu vrea sa transmita adevarul si urmareste propria sa agenda, relateaza BBC News.

Legea gratierii, dezbatuta din nou la comisia juridica, fara decizie. PNL propune comisie de ancheta la nivelul penitenciarelor/ Serban Nicolae: Legea gratierii nu slabeste lupta anticoruptie

Comisia juridica din Senat, prima camera sesizata, a tinut o noua dezbatere pe proiectul legii gratierii, la care au paricipat si secretari de stat din Ministerul de Justitie, directorul adjunct al Administratiei Nationale a Penitenciarelor si reprezentanti ai Asociatiei Magistratilor din Romania si a Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, precum si CSM. O decizie in comisie s-a amanat insa pana peste doua saptamani, timp in care sunt asteptate amendamente la proiect, atat din partea institutiilor cat si din partea parlamentarilor. PNL a solicitat infiintarea unei comisii de ancheta la nivelul penitenciarelor si a sustinut ca nu se justifica acest proiect, Alina Gorghiu afirmand ca sistemul nu este pregatit pentru o lege a gratierii colective. Directorul de la ANP a precizat in cadrul dezbaterilor ca 2207 persoane ar urma sa beneficieze de aceasta lege a gratierii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.283 seconds )