Libnet.ro
UNICEF

10:46

Octavian Ticu: Pe 15 noiembrie, votul va fi anti-Dodon, pro-Europa si pro-Romania

Adevărul Adevărul,
Octavian Ticu: Pe 15 noiembrie, votul va fi anti-Dodon, pro-Europa si pro-Romania

In urmatoarele doua saptamani, Partidul Unitatii Nationale va ramane ferm angajamentului declarat in campania electorala. Sustinerea PUN si a lui Octavian Ticu va fi contra lui Igor Dodon, votul va fi unul anti-Dodon, pro-Europa si pro-Romania, transmite IPN. continuă pe Adevărul

VIDEO Maia Sandu: Pe 15 noiembrie avem sansa sa punem Moldova pe calea cea dreapta

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat ca cei care au castigat la prezidentialele din 1 noiembrie sunt oamenii. Maia Sandu a afirmat ca cetatenii au demonstrat ca se pot uni impotriva hotiei si a faradelegii. Ea le-a multumit alegatorilor pentru sprijinul oferit, dar si celor trei contracandidati, Dorin Chirtoaca, Octavian Ticu si Andrei Nastase, care si-au anuntat deja sustinerea pentru turul doi.

Octavian Ticu: Am votat pentru un viitor alaturi de Romania si NATO

Candidatul Partidului Unitatii Nationale la functia de presedinte, Octavian Ticu, si-a exprimat dreptul la vot, in jurul orei 9. El a venit la sectia de votare alaturi de sotie si fiul Andrei.

De ce ii este frica lui Dodon de diaspora moldoveneasca din Uniunea Europeana la alegerile prezidentiale din 1-15 noiembrie 2020?

Duminica, 1 noiembrie 2020, in Republica Moldova se vor desfasura alegerile prezidentiale. Dintre cei 8 candidati inscrisi in cursa electorala, in turul doi al alegerilor, in 15 Noiembrie, vor intra Maia Sandu si Igor Dodon. Datorita diferentei reduse dintre cei doi candidati, fiecare vot este foarte important. Iar sutele de mii de moldoveni din strainatate pot decide cine va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova, scrie Marius Diaconescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Prognoza meteo 2-15 noiembrie 2020. Vreme de primavara in prima saptamana, apoi vine iarna

Urmeaza doua saptamani de vreme capricioasa, potrivit prognozei meteorologice emise luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), pentru perioada 2-15 noiembrie.

Maia Sandu si Igor Dodon se vor intalni in turul doi, pe 15 noiembrie, in alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, si presedintele in exercitiu, Igor Dodon, se vor intalni in turul doi in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Asta dupa ce cei doi concurenti electorali au obtinut cele mai multe voturi in scrutinul din 1 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )