Libnet.ro
UNICEF

17:00

Octavian Ticu, catre noul sef al CNA: Cum e posibil ca un absolvent al Academiei de Politie din Bucuresti sa ajunga secretar al Aparatului presedintelui Dodon?

Adevărul Adevărul,
Octavian Ticu, catre noul sef al CNA: Cum e posibil ca un absolvent al Academiei de Politie din Bucuresti sa ajunga secretar al Aparatului presedintelui Dodon?

Deputatul Blocului ACUM Octavian Ticu s-a abtinut de la votul pentru numirea in functie a noului sef al Centrului National Anticoruptie, Ruslan Flocea. Deputatul a avut un discurs critic la adresa lui Ruslan Flocea, dar si la adresa lui Igor Dodon, despre care a spus ca i-ar fi frica de un candidat independent in aceasta functie si ca i-a acuzat pe Socialisti ca ar fi mimat concursul pentru functia respectiva. continuă pe Adevărul

Ruslan Flocea, numit in functia de sef al CNA. Octavian Ticu: Chiar frica lui Igor Dodon este atat de mare, incat nu s-a putut organiza un concurs onest?

Ruslan Flocea este noul sef al Centrului National Anticoruptie pentru urmatorii cinci ani. Ruslan Flocea, care a detinut pana la moment functia de secretar general al Aparatului presedintelui Republicii Moldova, a fost numit in functie miercuri, 31 iulie, prin votul a 72 de deputati. Deputatii ACUM Lilian Carp si Octiavin Ticu s-au abtinut de la vot.

Noul sef al MAI anunta reformarea sistemului: Proces radical de lupta impotriva criminalitatii

Ministrul interimar al Afacerilor Interne MAI), Mihai Fifor, anunta reformarea sistemului si un proces radical de lupta impotriva criminalitatii, ca urmare a cazului din Caracal, care a fost tratat cu superficialitate de autoritati. Fifor a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care da asigurari ca cercetarile vor continua pana cand adevarul va .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )