Libnet.ro
UNICEF

11:46

OCTOMBRIE IN CIFRE BVB - la cele mai severe scaderi pentru indici, de la prabusirile din martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OCTOMBRIE IN CIFRE BVB - la cele mai severe scaderi pentru indici, de la prabusirile din martie

Declin de 5,52% pentru BET si de 7,07% in cazul BET-FI * SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia si-au impus oamenii la conducerea SIF Oltenia; Tudor Cirezu nu mai face parte din noul Consiliu Octombrie a adus cele mai mari scaderi pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) de la prabusirile din martie, cand piata era lovita de valul de vanzari in panica dat de perspectivele sumbre a economiei mondiale in urma raspandirii pandemiei de Covid-19 in intreaga lume. Indicele fanion BET, reperul pietei noastre de capital, a coborat cu 5,52%, in octombrie, la 8. 510,37 de puncte, in timp ce indicele compozit BETPlus s-a depreciat cu 5,5%, pana la 1. 274,31 de puncte. continuă pe Ziarul Bursa

BVB - la cele mai severe scaderi pentru indici, de la prabusirile din martie

Declin de 5,52% pentru BET si de 7,07% in cazul BET-FI * SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia si-au impus oamenii la conducerea SIF Oltenia; Tudor Cirezu nu mai face parte din noul Consiliu Octombrie a adus cele mai mari scaderi pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) de la prabusirile din martie, cand piata era lovita de valul de vanzari in panica dat de perspectivele sumbre a economiei mondiale in urma raspandirii pandemiei de Covid-19 in intreaga lume. Indicele fanion BET, reperul pietei noastre de capital, a coborat cu 5,52%, in octombrie, la 8. 510,37 de puncte, in timp ce indicele compozit BETPlus s-a depreciat cu 5,5%, pana la 1. 274,31 de puncte.

LISTA tarilor europene cu cele mai severe restrictii anti-coronavirus

De la al doilea blocaj national in Franta pana la inchiderea usoara din Germania, iata lista tarilor europene cu cele mai stricte restrictii, in incercarea de a opri cel de-al doilea val al pandemiei, transmite agentia ANSA, preluata de Mediafax.

Coronavirus: Italia are 48 de ore pentru a aproba restrictii mai severe, probabil un nou lockdown - spune ministrul sanatatii

Ministrul italian al sanatatii a declarat duminica aceasta ca noile date privind contaminarile cu coronavirus sunt ingrozitoare si ca Italia are la dispozitie doar doua zile pentru a aproba restrictii mai severe menite sa opreasca raspandirea virusului.

Cele mai bune muraturi crocante. Cum se prepara, reteta lui Horia Virlan

Nu mai este pentru nimeni un secret ca Horia Virlan este unul dintre cei mai indragiti bucatari din Romania. Maestrul proaspat intors la Prima TV si-a dezvaluit reteta celor mai bune muraturi crocante. Iata cum se prepara! Horia Virlan iti spune cum se fac cele mai bune muraturi indragit de telespectatori si un maestru bucatar .

Cele mai tari costume de Halloween purtate de vedete in 2020

Chiar daca suntem in plina pandemie, vedetele de peste Ocean au sarbatorit Halloween-ul prin costumatii care mai de care mai spectaculoase. Si pentru ca nu s-au putut afisa la petreceri cu staif, ca in alti ani, au facut-o pe retelele de socializare.

Igor Dodon ar fi obtinut cele mai multe voturi, conform unor sondaje la iesirea de la urne

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care a candidat ca indepedent pentru a fi reales, ar fi ar fi obtinut cele mai multe voturi la scrutinul prezidential desfasurat astazi.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19 confirmate in Bucuresti si Cluj Cele mai putine in Hunedoara Situatia judet cu judet

Municipiul Bucuresti - 594 si judetele Cluj - 328, Dolj - 295, Mures - 293 si Timis - 283 sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, sambata, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Cele mai cautate fructe de romani in pandemie. Toti vor sa le consume, au beneficii miraculoase

Romanii si-au schimbat putin dieta zilnica in contextul pandemiei si au adaugat mai multe surse de vitamine in alimentatie. Ce fructe au preferat in timpul crizei sanitare? Ce beneficii miraculoase au acestea? Fructele preferate de romani in timpul pandemiei? Majoritatea oamenilor au avut grija si la alimentatia lor in pandemie, lucru care ajuta foarte mult .

Cele mai bune cartiere din Iasi. Unde trebuie sa locuiesti, de fapt

Exista o multime de lucruri de facut in Iasi, de la activitati distractive la explorarea unora dintre siturile sale culturale. Dar daca vrei cumva sa te muti aici, este important sa stii care sunt cartierele in care merita sa locuiesti. Cele mai bune cartiere din Iasi Una din zonele bine cotate din Iasi este zona .

Una dintre cele mai mari banci din Romania inchide 129 de casierii si reduce programul altora. Ce trebuie sa stie clientii

Una dintre cele mai mari banci prezente in Romania a anuntat ca va inchide luna aceasta 129 dintre casieriile sale din tara si va reduce programul altora.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )