Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cu ce se ocupa astazi Elena, fosta nora a Vioricai Dancila. Cati bani i-au ramas dupa divortul de Victor

Playtech Playtech,
Cu ce se ocupa astazi Elena, fosta nora a Vioricai Dancila. Cati bani i-au ramas dupa divortul de Victor

Elena a divortat de fiul Vioricai Dancila cu care s-a maritat in anul 2016. Ce s-a ales cu aceasta dupa divortul de Victor? Iata cu ce bani a ramas si care a fost ascensiunea sa pe partea profesionala! Cu ce se ocupa Elena, fosta nora a Vioricai Dancila? Elena si Victor au avut o casnicie . continuă pe Playtech

CTP, despre planul Vioricai Dancila: E ultima ei sansa

Gazetarul CTP a comentat prestatia Vioricai Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, de la conferinta de presa, organizata miercuri seara. Ce i-a spus acum, dupa ce zilele precedente, in scandalul cu Claudiu Manda, a afirmat ca actiunea ei arata ca nu gandeste? CTP, despre planul Vioricai Dancila Viorica Dancila a sustinut o declaratie de presa miercuri .

ANA BIRCHALL REACtIONEAZA LA DECLARTIA VIORICAI DANCILA V-as aduce aminte si despre corespondenta noastra pe tema OUG 13

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall, exclusa din PSD, reactioneaza la declaratia Vioricai Dancila potrivit careia nu stia ce se intampla in Comisia Iordache, intrucat nu este membru al Parlamentului. Birchall afirma ca a avut discutii cu Dancila, unele chiar in sedintele de Guvern, pe multe teme controversate, printre care recursul compensatoriu, Sectia speciala sau pensionarea anticipata a magistratilor. V-as aduce aminte si despre corespondenta noastra pe tema OUG 13, a scris Birchall pe Facebook.

Lia Olguta Vasilescu, in vizorul CNCD. Ce amenda risca sefa de campanie a Vioricai Dancila

Dupa atacul dur lansat de Lia Olguta Vasilescu la adresa presedintelui Klaus Iohannis, sefa de campanie a Vioricai Dancila a intrat in vizorul CNCD, iar de acest lucru s-a asigurat Rares Bogdan. Lia Olguta Vasilescu l-a acuzat pe Iohannis, de faptul ca se vede deja sef de lagar de concentrare. Lia Olguta Vasilescu este pasibila .

Ce risca Gigi Becali, dupa comentariile facute la adresa Vioricai Dancila. Ar putea avea probleme legale

Gigi Becali a facut cateva declaratii care l-ar putea costa scump, pentru ca ii pot aduce probleme cu legea. Latifundiarul din Pipera a facut cateva comentarii sexiste la adresa Vioricai Dancila, starnind un val de reactii. Dupa primul tur al alegerilor din urma cu aproape o saptamana, Klaus Iohannis a intrat in cursa pentru Cotroceni .

Digisport: Ce risca Gigi Becali dupa atacul sexist fara precedent la adresa Vioricai Dancila

Derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa Vioricai Dancila nu va ramane nepedepsit. Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), a reactionat ieri si a dat de inteles ca finantatorul celor de la FCSB va plati pentru acele afirmatii.

Digisport: Reactia CNCD dupa declaratiile incredibile ale lui Gigi Becali la adresa Vioricai Dancila

Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), a reactionat dupa derapajul sexist al lui Gigi Becali, legat de prezenta Vioricai Dancila, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019.

Urmeaza ultima saptamana a carierei politice a Vioricai Dancila

Nu stiu daca Viorica Dancila este constienta de acest lucru. Claudiu Manda, lider PSD Dolj, a caracterizat-o in fata colegilor sai: e proasta, dar e proasta noastra! Nu ma indoiesc ca Manda a dat glas parerii cvasigenerale a conducerii partidului. O persoana care vantura maximum 10-12 idei, cu 200 de cuvinte, nu poate genera o alta apreciere din partea conducerii celui mai mare partid din Romania.

Conferinta Vioricai Dancila difuzata pe patru canale ale Televiziunii Romane

Conferinta de presa a candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a fost difuzata, joi seara pe patru canale publice: TVR 1, TVR 2, TVR 1 HD si TVR 2 HD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )