Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cu ce se ocupa, mai nou, fiica lui Gica Hagi! Mesajul lui Pavel Bartos catre Kira i-a emotionat pe toti

Playtech Playtech,
Cu ce se ocupa, mai nou, fiica lui Gica Hagi! Mesajul lui Pavel Bartos catre Kira i-a emotionat pe toti

Gica Hagi are toate motivele din lume sa se simta un parinte implinit. Fiul lui, Ianis, a debutat in Champions League la varsta de 20 de ani, in timp ce fiica lui, Kira, este actrita si pictorita. Pavel Bartos s-a fotografiat alaturi de Kira si de tablourile pictate de tanara de 23 de ani, apoi . continuă pe Playtech

Gica Hagi vrea sa treaca la un alt nivel cu FC Viitorul: Nu mai vindem jucatori in Romania, la nicio echipa

Gica Hagi vrea sa creeze o echipa competitiva la FC Viitorul si a luat decizia de a nu mai transfera jucatori la echipe din Romania. Antrenorul constantenilor a transmis ca doar jucatorilor liberi de contract le va permite sa mearga la alte formatii din tara. Nu o sa mai dam jucatori in Romania, la nicio echipa. O sa incercam sa fim noi competitivi, sa ne luptam cu ei, a spus Hagi.

Gica Hagi anunta ca nu va mai transfera jucatori la echipele din Romania

Gheorghe Hagi, a declarat, luni seara ca nu va mai transfera jucatori la echipe din Romania, ci doar in strainatate. A fost cel mai frumos meci al campionatului. Ma bucur ca ne-am ridicat la nivelul.

Cum se ascund mai nou atacatorii pe calculator? Minatul de moneda virtuala este oprit cand victimele folosesc intens dispozitivul

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender au descoperit noi tactici prin care atacatorii ascund de victime minerii de moneda virtuala din calculatoare, ca sa ramana cat mai mult timp nedepistati. Astfel, in timp ce utilizatorii vizioneaza filme de inalta rezolutie, editeaza fotografii sau videoclipuri sau se joaca, aplicatiile de minat moneda virtuala isi opresc activitatea, urmand sa o reia cand calculatorul nu e folosit la fel de intens.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )