Libnet.ro
UNICEF

11:45

UE ofera miliarde de euro pentru bateriile vehiculelor electrice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE ofera miliarde de euro pentru bateriile vehiculelor electrice

Uniunea Europeana intentioneaza sa permita acordarea de ajutoare de stat pentru cercetari in domeniul bateriilor destinate vehiculelor electrice si va oferi cofinantare in valoare de miliarde de euro companiilor care vor sa construiasca unitati gigant de producere a bateriilor, se arata intr-un articol publicat de Financial Times FT). continuă pe Ziarul Bursa

Romania a inregistrat un deficit de cont curent de 5,83 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 5,83 miliarde euro in primele opt luni ale acestui an, cu 37,8% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate astazi.

Primaria Capitalei a alocat 111 milioane euro pentru investitiile din sanatate

Primaria Capitalei a alocat, in acest an, 111 milioane de euro pentru investitiile din sectorul sanatatii, un buget record, comparativ cu ultimii 25 de ani, dupa cum ne-au transmis reprezentantii Municipalitatii.

Importurile masive au dus deficitul balantei de plati la 5,83 miliarde de euro n primele 8 luni din acest an

In primele 8 luni din acest an, contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 5,83 miliarde de euro, mai mare cu 1. 6 miliarde de euro decat in perioada ianuarie - august 2017, arata datele BNR pubicate luni. Cauzele sunt importurile uriase deficitul balantei bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 1,472 miliarde euro), in vreme ce balanta serviciilor a inregistrat un excedent mai mic cu 123 milioane euro.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 648 milioane euro, in primele 8 luni. Deficitul cauzat de importuri a ajuns la 5,8 miliarde euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 648 milioane de euro in primele opt luni ale acestui an, in timp ce deficitul balantei de plati a ajuns la 5,83 miliarde euro, din cauza importurilor, arata datele publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )