Libnet.ro
UNICEF

13:30

Oferta de titluri de stat pentru populatie - suprasubscrisa, dupa doua zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oferta de titluri de stat pentru populatie - suprasubscrisa, dupa doua zile

Interviu cu domnul Stefan Nanu, director general Directia de trezorerie si datorie publica din MFP) Investitorii au subscris titluri de stat de 108,8 milioane de lei, in primele doua zile ale emisiunii prin care statul vrea sa imprumute 100 de milioane de lei de la populatie, potrivit lui Stefan Nanu, director general Directia de trezorerie si datorie publica din Ministerul Finantelor Publice. Luni, 655 de investitori subscrisesera titluri de 32,7 milioane de lei. Oferta se deruleaza in perioada 11-29 iulie, dobanda fiind de 2,15% pe an. Titlurile au scadenta in 2018, valoarea nominala fiind de 100 de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Brokerii: Randamentul titlurilor de stat pentru populatie este competitiv

Subscrierea titlurilor de stat pentru populatie emise de Ministerul Finantelor, cu scadenta in 2018 cand este sarbatorit Centenarul Unirii), incepe astazi, valoarea nominala a unui titlu fiind de 100 de lei, iar dobanda de 2,15% pe an.

Romanii s-au inghesuit la titlurile de stat cu dobanda de 2,15% si scutire de impozit. Emisiunea a fost suprasubscrisa si va fi suplimentata

Ministerul Finantelor a anuntat ca titlurile de stat pentru populatie au fost suprasubscrise in doar doua zile de la lansare, cererea totala ajungand la 108,8 milioane lei, in conditiile in care valoarea orientativa a ofertei este de 100 de milioane de lei, iar emisiunea urmeaza sa fie suplimentata.

Primarul Capitalei si-a luat vacanta, dupa doua saptamani de mandat. Cine ii tine locul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a intrat in concediu de odihna, pentru sapte zile lucratoare. Astfel, atributiile sale au fost preluate de viceprimarul Aurelian Badulescu.

Scenarii pentru impartirea puterii dupa alegerile parlamentare

Posibilitatea formarii unui guvern de coalitie PSD-PNL, condus de un premier tehnocrat, dupa alegerile parlamentare este alimentata de o serie de evenimente din ultima perioada. PSD, sustine oficial, ca nu va guverna cu PNL, dar este posibil ca social-democratii sa nu aiba de ales.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3215 seconds )