Libnet.ro
UNICEF

00:07

Oferte eMAG la telefonul care bate Samsung Galaxy S10

Playtech Playtech,
Oferte eMAG la telefonul care bate Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 e un telefon foarte bun, care ofera, pe piata Android, un mix excelent de design, calitatea constructiei si functionalitati. Dar are si lipsuri, dupa cum am vazut recent. continuă pe Playtech

Oferte eMAG care rup gura lumii: Samsung Galaxy S10, iPhone si altele

Samsung Galaxy S10 e deja la precomanda in Romania. Ca el, telefon premium, mai sunt cateva si le-am cautat pe toate. Mai jos gasesti recomandari de la eMAG. Samsung Galaxy S10 e cam cel mai.

Oferte eMAG: super telefoane mult mai ieftine decat Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10, in orice versiune l-ai cumpara, e un telefon impresionant. Si scump. Asa ca am cautat alternative si-am gasit pe eMAG cateva onorabile. Pana pe 8 martie, Samsung Galaxy.

Digi vine cu surpriza: cat costa Samsung Galaxy S10

In aproape o saptamana, Samsung Galaxy S10 o sa fie si in magazine. Pana atunci, Digi vine cu surpriza. A listat telefonul si preturile sunt cele care atrag atentia. Samsung Galaxy S10 e un super telefon pregatit pentru 2019. E disponibil in trei versiuni si costa diferit in functie de ce preferi. Un model e [] .

Dupa Samsung Galaxy S10 5G, OnePlus se lauda cu telefonul 5G

OnePlus nu-i niciodata prea departe de Oppo, companie pe care se bazeaza pentru a-si produce telefoanele. Oppo are telefon 5G, OnePlus promite unul, de asemenea. Ambele dupa ce Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10: 10 lucruri pe care sa le stii despre noul Samsung

Samsung Galaxy S10 e un model aniversar. E al zecelea din seria Galaxy S care ne-a obisnuit cu ecrane foarte bune si cu diverse noutati semnficative de la an la an. Ca specificatii, are tot.

Samsung Galaxy S10 si camerele sale: ce trebuie sa stii despre fiecare

Samsung Galaxy S10 Plus e un telefon cu cinci camere foto. Sunt trei pe spate, doua pe fata si fiecare dintre acestea face ceva. Dar ce? De la Samsung Galaxy S10e pana la Galaxy S10 Plus,.

Samsung Galaxy S10 e sensibil: la ce sa fii atent

Senzorul de amprenta ultrasonic incorporat in ecranul lui Samsung Galaxy S10 este rapid si functioneaza si cand ai degetele ude, dar nu si daca zgarii ecranul. Samsung Galaxy S10 are un.

Samsung Galaxy S10 n-are cea mai tare functie de pe Android

Samsung Galaxy S10 e un smartphone premium foarte bun, dar nu-i perfect. Dupa ce-am aflat cum se descurca in fata lui iPhone Xs spoiler: prost), acum aflam despre alt lucru enervant. Samsung.

Samsung Galaxy S10 vs. iPhone Xs: ce diferenta masiva e intre ele

Samsung Galaxy S10 e un telefon foarte bun, am spus-o si in articolul de preview. iPhone Xs, de asemenea, e bun. Dar care-i mai bun, daca doar rezultatul final te intereseaza? in ianuarie, am.

VIDEO Accesoriul pentru Samsung Galaxy S10 pe care trebuie sa-l eviti

Samsung Galaxy S10 e un telefon cat se poate de premium, ba chiar vine si cu cateva tehnologii noi, cum ar fi Wi-Fi 6 si scanner ultrasonic de amprente. Cel din urma are insa o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )