Libnet.ro
UNICEF

21:30

OFICIAL: Adevaratul motiv pentru care Dinamo nu a mai fost vandut spaniolilor

B1 B1,
 OFICIAL: Adevaratul motiv pentru care Dinamo nu a mai fost vandut spaniolilor

Clubul Dinamo continua lupta pentru supravietuire, cu acelasi finantator, Ionut Negoita. in ultimele saptamani s-a discutat din ce in ce mai mult despre posibilitatea ca echipa din Stefan cel Mare sa. continuă pe B1

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 mai. Fecioarele isi asculta dorintele inimii, Varsatorii se exprima creativ

Horoscop. Iata pentru JOI 21 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 20 mai. Scorpionii scapa de o situatie stresanta, Capricornii se trateaza prin ras

Horoscop. Iata pentru MIERCURI 20 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 19 mai. Berbecii sunt sensibili, Racii trebuie sa aiba incredere

Horoscop. Iata pentru MARTI 19 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 mai. Berbecii trebuie sa aiba incredere, Varsatorii sunt fericiti

Horoscop. Iata pentru LUNI 18 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Dacia pe care chiar sa dai banii: modelul surpriza pregatit pentru 2020, dezvaluit mai devreme

Pentru urmatorii doi ani, Dacia ar avea cateva modele care sa reimprospateze portofoliul. Sandero si Logan sunt cele doua care se remarca cel mai mult, la pachet cu Spring, primul model.

Un elev de 17 ani, in atentia guvernelor lumii. Motivul pentru care a refuzat 8 milioane de dolari

Un pusti in varsta de 17 ani ar fi putut deveni milionar, in doar cateva saptamani. Elev de liceu, Avi Schiffmann a creat un site web care ofera in timp real date despre evolutia noului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )