Libnet.ro
UNICEF

21:15

Oficial: Alocatiile cresc cu 20% de la 1 septembrie. Cand vor fi dublate

Adevărul Adevărul,
Oficial: Alocatiile cresc cu 20% de la 1 septembrie. Cand vor fi dublate

Ministerul Muncii propune dublarea etapizata a alocatiilor, pana in anul 2022, prima crestere urmand sa aiba loc la 1 septembrie, de 20%, a anuntat ministrul Violeta Alexandru, in deschiderea sedintei de Guvern. continuă pe Adevărul

Alocatii 2020. Anuntul asteptat de copiii din Romania: de cand vor fi dublate alocatiile

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt mult asteptat de romani. El a oferit informatii despre momentul in care copiii vor beneficia de alocatiile duble si in ce context. Florin Citu, anunt de interes public Marea dublare a alocatiilor inseamna, potrivit ultimului anunt al ministrului Finantelor, Florin Citu, doar 22,5 lei in plus pentru .

webPR: Muzeul Art Safari Bucuresti anunta cum descoperi in siguranta expozitiile editiei din 11-20 septembrie 2020

Cea de-a saptea edit807;ie a Pavilionului de Arta Bucuresti - Art Safari va avea loc in perioada 11-20 septembrie 2020, in Bucuresti, in conditiile de siguranta cerute prin legea ce reglementeaza activitatea muzeelor. Cel mai amplu eveniment dedicat artei din Romania, aflat sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti si UNESCO si realizat in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti, va implementa un acces tip circuit si va permite un flux controlat de vizitatori, alaturi de alte masuri de preventie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )