Libnet.ro
UNICEF

08:00

E oficial! Anuntul facut de primarul Capitalei. Cand se va relua circulatia tramvaiului 41

Playtech Playtech,
E oficial! Anuntul facut de primarul Capitalei. Cand se va relua circulatia tramvaiului 41

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat cand se va relua circulatia tramvaiului 41. Anuntul a fost facut prin intermediul paginii sale de facebook, din care reiese ca in scurt timp bucurestenii vor putea calatori din nou cu acest mijloc de transport. Cand vor putea bucurestenii sa circule cu tramvaiul 41 Avand in vedere lucrarile care . continuă pe Playtech

O artera majora de transport a Capitalei, blocata. Firea anunta cand se va relua circulatia tramvaiului 41

Primarul Capitalei a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ca a vizitat santierul de la Virtutii si precizeaza ca la 1 septembrie se va relua circulatia tramvaiului 41. Edilul mai spune ca a dat ordin pentru proiectarea drumului expres catre A1, insa nu spune cand va fi gata acest obiectiv important.

Gabriela Firea da asigurari: Pana la 1 septembrie se va relua circulatia tramvaiului 41

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca prima etapa a proiectului Strapungere Ciurel - Nod Rutier Virtutiise va incheia pana la sfarsitul acestui an, iar pana la 1 septembrie se.

FOTO Gabriela Firea: Pana la 1 septembrie se va relua circulatia tramvaiului 41. Pasajul Ciurel, gata pana la finalul anului

Circulatia tramvaiului 41 se va relua pana pe 1 septembrie, anunta primarul general, Gabriela Firea, intr-un comunicat de presa. in plus, primarul general anunta ca Pasajul Ciurel va fi gata pana la finalul anului, in acest moment lucrarile fiind realizate in proportie de 90%. in perioada urmatoare, se va lucra la suprastructura tablierului metalic, montarea si tensionarea hobanelor si bretelele pasajului.

Gabriela Firea: Pana la 1 septembrie se va relua circulatia tramvaiului 41. Pasajul Ciurel, gata pana la finalul anului

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, joi, cacirculatia tramvaiului 41 se va relua pana pe 1 septembrie. De asemenea, edilul amai spus ca prima etapa a proiectului Strapungere Ciurel - .

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019 - 2020. Anuntul facut de ministrul Turismului

Structura anului scolar 2019 - 2020. Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat miercuri, la Constanta, referitor la stabilirea datei de incepere a noului an scolar, ca trebuie gasita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )