Libnet.ro
UNICEF

12:00

OFICIAL ASF are in prezent mai multi angajati decat la infiintare. Autoritatea a incheiat 2013 cu un deficit de 9,7 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 OFICIAL ASF are in prezent mai multi angajati decat la infiintare. Autoritatea a incheiat 2013 cu un deficit de 9,7 milioane lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), care supravegheaza piete financiare estimate la 25 miliarde de euro, a incheiat anul 2013 cu un deficit de peste 9,7 milioane lei, pe fondul unor cheltuieli mai mari decat veniturile incasate, potrivit raportului anual publicat marti de autoritate. Cheltuielile de personal au depasit 121,4 milioane de lei, respectiv 81,17% din cheltuielile totale efectuate. La inceputul lunii mai 2013 cand a devenit functionala, ASF avea 718 posturi bugetate, din care numai 580 erau ocupate. In conditiile in care la data de 30 mai 2014, numarul total al angajatilor din cadrul ASF era de 597 de persoane, reiese ca ASF are in prezent mai multi angajati decat la infiintare. Vezi in articol ce angajari s-au facut in ASF anul trecut. continuă pe Hotnews

Mai multi senatori PSD propun ca fumatul sa fie interzis complet in institutiile publice

Mai multi senatori PSD propun ca fumatul sa fie interzis complet in spatiile institutiilor centrale si locale, potrivit unei propuneri legislative depuse la Senat si aflate in consultare publica, relateaza Mediafax.

O noua premiera in Romania: producem mai mult lemn decat consumam

O noua premiera in Romania: producem mai mult lemn decat consumam. Conform unor date preliminare ale INS, suprafata fondului forestier a cunoscut pentru prima data o crestere, chiar daca minora de 0,1%, insemnand.

Romani se trateaza dupa ureche. inghit pastile cu pumnul, desi le fac mai mult rau decat bine

Romanii inghit pastile cu pumnul, desi le fac mai mult rau decat bine. 70 la suta dintre romani aleg sa se trateze dupa ureche. Fara reteta de la medic, doar dupa sfaturile din vecini si de pe internet. Pr.

Mai multi repetenti decat absolventi. Cum explica profesorii rezultatele dezastruoase de la Bacalaureat

Doar 44% din cei 27. 600 de candidati din acest an au luat BAC-ul, cea mai proasta situatie fiind la matematica, fizica si geografie. Numai 161 de absolventi au note de 9 si 10, dintre care doar unul are media maxima.

Sfantu Gheorghe spera sa atraga mai multi investitori cu ajutorul Aeroportului Brasov

Consiliul Local Sfantu Gheorghe a modificat normele de acordare a ajutorului de minimis in vederea stimularii investitiilor si crearii de noi locuri de munca, stabilind conditii mult mai avantajoase pentru potentialii investitori.

Praidul are cel mai mare strand cu apa sarata din Romania

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania a fost deschis in statiunea Praid, din judetul Harghita. Strandul ar urma sa puna in valoare potentialul curativ al apelor sarate, care au un efect benefic in tratarea unor boli precum reumatismul sau in recuperarea dupa fracturi. Strandul are o suprafata de peste 5. 200 de metri patrati, din care luciul de apa este reprezentat de aproximativ 2. 000 de metri patrati. in interiorul strandului de la Praid avem doua bazine pentru copii, dintre care unul cu o adancime de 60 de centimetri si altul cu o adancime de 120 de centimetri, precum si un bazin pentru adulti, spun reprezentantii Societatii Nationale a Sarii. Compania de stat a finantat aceasta investitie cu suma de 1,5 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )