Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial britanic: Amenintarea terorista in Marea Britanie creste dupa ce Statul Islamic a pierdut teren in Siria si Irak

Hotnews Hotnews,
 Oficial britanic: Amenintarea terorista in Marea Britanie creste dupa ce Statul Islamic a pierdut teren in Siria si Irak

Amenintarea terorista la adresa Marii Britanii este in crestere pe masura ce gruparea jihadista Statul Islamic pierde batalii si teritorii in Siria si Irak, a declarat sambata secretarul de stat pentru securitate, Ben Wallace, scrie Agerpres, citand EFE. Potrivit oficialului britanic, extremistii din Europa sunt aceia care fie nu se pot alatura SI in Irak sau in Siria, fie s-au intors deja in tarile lor de origine, dupa ce au luptat in Orientul Mijlociu, si incearca acum sa inspire si alti fanatici sa comita atentate in Occident. continuă pe Hotnews

Cetatenii europeni vor putea intra fara viza in Marea Britanie si dupa Brexit, dar se va produce o schimbare

Cetatenii statelor UE vor putea intra fara viza in Marea Britanie si dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini anumite conditii noi, se arata intr-un document guvernamental,.

Cetatenii din UE vor putea intra fara viza in Marea Britanie chiar si dupa Brexit, anunta Londra

Guvernul britanic intentioneaza sa mentina calatoriile fara vize in Marea Britanie pentru cetatenii din Uniunea Europeana, chiar si dupa Brexit, iar planurile pentru sistemul britanic de imigrare urmeaza sa fie prezentate in toamna.

Alerta in Marea Britanie! Amenintarea terorista creste dupa ce Statul Islamic a pierdut teren in Siria si Irak

Amenintarea terorista la adresa Marii Britanii este in crestere pe masura ce gruparea jihadista Statul Islamic pierde batalii si teritorii in Siria si Irak, a declarat sambata secretarul.

Romanii, in Marea Britanie fara vize dupa BREXIT

Cetatenii statelor membre UE, printre care si romanii, vor putea intra fara vizain Marea Britanie dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini noile conditii care ridica.

Numarul cetatenilor din UE care lucreaza in Marea Britanie a ajuns la un nivel record, dupa valul de lucratori din Romania si Bulgaria

Numarul cetatenilor din Uniunea Europeana care lucreaza in Marea Britanie a atins un nivel record, pe fondul unei cresteri semnificative a numarului de bulgari si romani care si-au gasit locuri de munca in tara insulara.

Cetatenii statelor UE vor putea intra in Marea Britanie fara viza, dar nu vor avea drept de munca

Cetatenii statelor membre Uniunii Europene vor putea intra fara viza in Marea Britanie dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini noile conditii care ridica restrictii in fata imigrantilor, potrivit The Guardian.

Brexit: Cetatenii din Romania si celelalte state UE vor putea intra in Marea Britanie fara viza, dar vor dobandi mai greu dreptul la munca

Cetatenii statelor membre UE vor putea intra fara viza in Marea Britanie dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini noile conditii care ridica restrictii in fata imigrantilor, anunta The Guardian, citand un document guvernamental.

Marea Britanie nu vrea sa introduca vize pentru europeni. Ce mai propune Guvernul britanic in negocierea iesirii din UE

Guvernul britanic planuieste sa mentina - dupa Brexit - calatoria fara vize in Regatul Unit a vizitatorilor din Uniunea Europeana, scrie BBC News.

Seful diplomatiei ungare, Peter Szijjarto, sustine ca amenintarea terorista in crestere priveste intreaga Europa

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a subliniat ca atacul terorist de joi de la Barcelona atrage atentia asupra faptului ca amenintarea terorismului este in crestere in Europa si afecteaza toate tarile de pe continent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2806 seconds )