Libnet.ro
UNICEF

21:15

Oficial de la CFR Cluj lamureste situatia lui Dan Petrescu

Online Sport Online Sport,
Oficial de la CFR Cluj lamureste situatia lui Dan Petrescu

In ultima perioada tehnicianul formatiei din Gruia a lasat de inteles ca ar intentiona sa plece de la CFR Cluj. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu insista pe ideea plecarii de la CFR Cluj: Ofertele sunt multe

CFR Cluj a castigat in campionat cu FC Arges, scor 2-0, insa antrenorul Dan Petrescu n-a renuntat la gandul despartirii de formatia din Gruia.

Dan Petrescu, un monument de pesimism dupa umilinta de la Roma

CFR Cluj a suferit cea mai categorica infrangere din istoria participarilor in cupele europene, 0-5 in deplasare cu AS Roma, iar antrenorul Dan Petrescu nu are motive de optimism nici pentru ce urmeaza.

CFR Cluj, victorie fara emotii in Liga 1, dar declaratiile lui Dan Petrescu tulbura iar apele: N-as vrea sa plec cu scandal

Formatia CFR Cluj a trecut cu bine peste esecul la scor din Europa League si a invins, duminica seara, in deplasare, scor 2-0, pe FC Arges, intr-un meci din etapa a 10-a a Ligii 1.

Tensiunile de la CFR si umilinta de pe Olimpico - Ofertele tentante care-l indeparteaza pe Dan Petrescu de o ramanere in Gruia

CFR a inregistrat cea mai severa infrangere din istoria participarilor in cupele europene 5-0), AS Roma distrandu-se cu campioana Romaniei. Coleric din fire, Dan Petrescu a parut resemnat de la inceputul meciului de pe Olimpico. Ofertele in cazul sau sunt unele importante din punct de vedere financiar, iar sansele care el sa ramana in Gruia sunt tot mai mici.

Dan Petrescu se teme de FC Arges: Sunt pe val

Dupa dusul rece suferit la Roma in Europa League antrenorul Dan Petrescu sufla si in iaurt.

VIDEO Liga 1: FC Arges vs CFR Cluj 0-2 Dubla pentru Rondon

Formatia CFR Cluj a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 2-0 2-0), echipa FC Arges, intr-un meci din etapa a X-a a Ligii I. in urma acestui rezultat, echipa antrenata de Dan Petrescu s-a apropiat la trei puncte de FCSB si CSU Craiova.

FC Arges CFR Cluj 0-2. Gura de oxigen pentru campioana

Dupa dusul rece incasat la Roma echipa CFR Cluj si-a refacut moralul in CASA Liga 1 cu o victorie prin care ramane in plasa primelor doua clasate, FSCB si Universitatea Craiova.

Asa am trait FC Arges - CFR Cluj

Campioana CFR Cluj a revenit in campionat dupa 0-5 cu AS Roma in Europa League. Meciul cu FC Arges a fost live text in aceasta pagina, duminica, de la ora 18:00.

CFR Cluj, criticata dur de presa din Italia: O echipa rupta

Infrangerea la scor, 0-5, suferita de CFR Cluj in Europa League, pe terenul celor de la AS Roma, a fost comentata in termeni critici de presa din Italia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )