Libnet.ro
UNICEF

19:15

E oficial! O cunoscuta televiziune din Romania a fost vanduta

Antena3 Antena3,
E oficial! O cunoscuta televiziune din Romania a fost vanduta

O cunoscuta televiziune din Romania si-a schimbat proprietarul. Aceasta a fost cumparata de un apropiat al patronului RCSRDS, Zoltan Teszari. Adrain Tomsa, a preluat posturile Look TV si Look Plus,. continuă pe Antena3

Plata defalcata a TVA, aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania

Plata defalcata a TVA este aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania, potrivit datelor care au fost centralizate de Profit. ro. Cele doua companii sunt Hidroelectrica si.

EXCLUSIV Fostul sef al Fiscului, Gelu Diaconu, i-a prezentat lui Tudose proba ca ANAF primise indicatii sa controleze marile firme de consultanta din Romania

Dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut lui Gelu Diaconu probe ca de la cel mai inalt nivel al Guvernului s-a cerut ANAF sa declanseze un control la cele mai mari firme de audit din Romania - PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst Young si Deloitte - fostul sef al Fiscului a declarat, pentru Romania Libera, ca a discutat cu premierul Tudose si i-a prezentat o parte dintr-un email.

Care este cel de-al doilea oras din Romania care ar putea avea metrou

In prezent, Bucurestiul este singurul oras din Romania care are metrou. Mai exista un oras care vrea sa ia exemplu Capitalei si sa-si dezvolte linie de transport subterana. Astfel, Timisoara.

FOTO Cand va incepe cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, la Sfanta Cuvioasa Parascheva

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, de Sfanta Cuvioasa Parascheva, va incepe marti, insa, cativa crednciosi au ajuns, inca de luni, si asteapta scoaterea raclei din Catedrala Mitropolitana.

[P] G2 Travel isi extinde activitatea din Romania si face noi angajari

G2 Travel, operatorul business to business care ofera servicii in domeniul turismului, cu acoperire in Asia, Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud si America de Nord isi extinde activitatea operationala din Romania. Recent, echipa formata din 350 de persoane s-a mutat intr-un spatiu de 6000 mp din cadrul City Offices, in zona sudica a Bucurestiului. In paralel,G2 Travelcontinua procesul de recrutare, planuind sa atinga pragul de 400 de angajati in urmatoarele luni.

Cimpeanu: Pentru aplicarea noii legi a salarizarii, finantarea de baza la universitatile din Romania, in 2018, trebuie sa creasca la 3,9 miliarde lei

Presedintele Consiliului National al Rectorilor CNR), Sorin Cimpeanu, a declarat duminica, la Craiova, ca pentru aplicarea noii legi a salarizarii, finantarea de baza la universitatile din Romania, in 2018, trebuie sa creasca de la 2,7 miliarde lei la 3,9 miliarde lei, relateaza Agerpres.

Sistemul american de aparare antiracheta din Romania, o amenintare directa pentru noi

Amplasarea sistemului american antiracheta in Romania reprezinta o incalcare a Acordului Fortelor Nucleare Intermediare, a declarat astazi, Georgiy Borisenko, director in cadrul ministerului rus de Externe, citat de Sputnik.

S-a luptat cu justitia din Romania si a castigat. Acum, statul roman este bun de plata

Petrica Manolachi este un roman care a fost gasit nevinovat de justitie, dupa 15 ani de la momentul la care a fost acuzat ca ar fi participat la o talharie intre timp, barbatul a si executat .

Sfarsitul cartii? Dispar Bibliotecile din Romania. Anual se inchid peste 200 de sali de lectura

Tot mai putini oameni merg la biblioteca, tot mai putini imprumuta carti, tot mai putini citesc, si, prin urmare, multe sali de lectura au fost inchise. Datele Institutului National de.

Sfarsitul cartilor? Dispar Bibliotecile din Romania. Anual se inchid peste 200 de sali de lectura

Tot mai putini oameni merg la biblioteca, tot mai putini imprumuta carti, tot mai putini citesc, si, prin urmare, multe sali de lectura au fost inchise. Datele Institutului National de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )