Libnet.ro
UNICEF

14:45

Oficial din Ministerul Sanatatii, totul despre noile masuri de relaxare si prelungirea programului teraselor

Antena3 Antena3,
Oficial din Ministerul Sanatatii, totul despre noile masuri de relaxare si prelungirea programului teraselor

Masurile de relaxare par sa se lase asteptate, chiar daca nu mai este mult timp pana se va incheia starea de alerta prelungita, iar programul teraselor nu se pune problema sa fie schimbat, avand in vedere evolutia pandemiei. in momentul de fata, cand inregistram numai recorduri negative in ce priveste criza de coronavirus, este discutabil daca sa vorbim de o mai mare relaxare, a spus un oficial din Ministerul Sanatatii. continuă pe Antena3

Al patrulea caz de COVID-19 din Ministerul Sanatatii. Persoana infectata e simptomatica si se afla in izolare

Ancheta epidemiologica demarata in Ministerul Sanatatii a scos la iveala, marti seara, un al patrulea caz de COVID-19 la nivelul institutiei. Este vorba despre o persoana simptomatica, care se afla in.

Va lua Romania vaccinul anti-COVID propus de Rusia? Ce spun oficialii din Ministerul Sanatatii

Romania va beneficia de vaccin anti-COVID din Uniunea Europeana, avand in vedere ca suntem si membri ai formatiunii, iar despre vaccinul din Rusia nu avem date stiintifice, spun reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Un al treilea angajat din Ministerul Sanatatii a fost depistat cu COVID-19. Este simptomatic, se afla in izolare si va fi internat

Reprezentantii Ministerului Sanatatii au anuntatca, in urma anchetei epidemiologice derulate la nivel intern, o a treia persoana din acelasi departament a fost depistata cu COVID-19 la testele RT-PCR. El.

Al treilea angajat confirmat cu Covid-19 la Ministerul Sanatatii. Devine institutia focar?

Al treilea caz de coronavirus din Ministerul Sanatatii a fost anuntat marti dupa-amiaza, dupa ce in ultimele ore au mai fost confirmate cu Covid-19 alte doua persoane. Toti cei 3 angajati infectati sunt colegi de birou in cadrul Departamentului de Resurse umane.

Veste trista pentru romanii care vor sa-si faca vacanta in Grecia. Care sunt noile masuri de restrictie anuntate de statul elen

Veste trista pentur milioane de turisti. Grecia a stabilit ieri un nou val de restrictii dupa atingerea unui numar record de cazuri, in ultimele 24 de ore. Astfel, cine doreste sa-si petreaca vacanta in aceasta tara trebuie sa respecte cu strictete aceste reguli. Ce trebuie sa stii daca vrei sa calatoresti in Grecia Duminica, in .

Gabriela Firea: Ministerul Sanatatii si DSP-urile au facut jaf la drumul mare cu achizitiile din pandemie VIDEO

Gabriela Firea a felicitat, joi, in debutul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, angajatii din subordine care s-au ocupat de achizitii la preturi corecte pe durata pandemiei, spre deosebire de Ministerul Sanatatii si DSP, care au facut jaf la drumul mare.

La scoala, fara triaj epidemiologic. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a hotarat sa elimine procedura de masurare a temperaturii corporale a elevilor, inainte de inceperea orelor de curs, potrivit digi24. ro.

in Ministerul Sanatatii sunt deja patru cazuri de Covid

Ministerul Sanatatii a confirmat, marti seara, cel de-al patrulea caz de infectare cu Covid-19 din a.

Un al doilea angajat de la Ministerul Sanatatii, diagnosticat cu Covid-19

Inca un angajat al Ministerului Sanatatii a fost confirmat ca fiind infectat cu COVID-19. Acesta estecontact direct cu primul caz descoperit in aceasta institutie. Ministerul Sanatatii confirma.

inca un caz de COVID-19 la Ministerul Sanatatii. Cum a fost depistat. Se testeaza si o a treia persoana

Inca un caz de coronavirus a fost confirmat, marti, la Ministerul Sanatatii, astfel ca acum doua persoane din aceasta institutie sunt bolnave de COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )