Libnet.ro
UNICEF

18:15

OFICIAL: Echipa de Fed Cup a Romaniei pentru disputa cu Canada - Simona Halep lipseste

Hotnews Hotnews,
 OFICIAL: Echipa de Fed Cup a Romaniei pentru disputa cu Canada - Simona Halep lipseste

Alina Cercel-Tecsor, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a anuntat, miercuri, jucatoarele pe care se va baza pentru meciul cu Canada. Pe lista oficiala se afla Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Raluca Olaru. Marea absenta: Simona Halep. continuă pe Hotnews

S-a stabilit inlocuitoarea Simonei Halep in echipa de FED Cup a Romaniei

Simona Halep si Monica Niculescu au anuntat ca vor lipsi din echipa Romaniei in barajul din Canada pentru Grupa Mondiala I a Fed Cup, unmeci care ne poate aduce, dupa peste 20 de ani, intre primele 8 echipe ale lumii.

Eugenie Bouchard asteptata in echipa de Fed Cup a Canadei

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Canadei a anuntat doar trei jucatoare pentru meciul cu Romania din 18 si 19 aprilie in speranta ca vedeta Eugenie Bouchard va raspunde prezent intr-un final.

Fed Cup: Echipa Romaniei pentru meciul cu Canada

Alina Cercel-Tecsor, capitanul nejucator al echipei Romaniei, a anuntat, miercuri, componenta formatiei noastre pentru deplasarea din Canada care conteaza pentru barajul Grupei Mondiale.

Monica Niculescu rateaza meciul de Fed Cup cu Canada

O noua si grea lovitura pentru echipa de Fed Cup a Romaniei in perspectiva intalnirii cu Canada din aceasta luna.

Simona Halep nu va evolua in meciul Romania-Canada din Fed Cup

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, la revenirea la Bucuresti dupa turneele din SUA, ca nu va evolua in intalnirea Romaniei cu echipa Canadei, din play-off-ul pentru Grupa Mondiala a Fed Cup.

Accidentata pentru Fed Cup, Monica Niculescu ajunge in turul doi la Katowice

Absenta din echipa de Fed Cup a Romaniei pentru meciul cu Canada din 18-19 aprilie dupa ce a invocat o accidentare, Monica Niculescu joaca in aceasta saptamana la Katowice Open in sala si s-a calificat in turul secund.

Fed Cup: Halep, out. Bouchard, IN?

Echipa de Fed Cup a Romaniei va face deplasarea, in Canada, pentru cel mai important duel al tenisului romanesc din ultimii ani. Totusi numarul 1 al Romaniei va lipsi la confruntarea din 18-19 aprilie.

Halep a refuzat Romania, dar Serena si Sarapova joaca pentru tarile lor la Fed Cup.Cate fete din Top 20 lipsesc

Simona Halep nu va fi in echipa Romaniei pentru confruntarea cu Canada, ea optand pentru o perioada de odihna. Totusi, daca privim clasamentul WTA la zi, atunci vom vedea ca romanca face parte dintr-un grup minoritar.

Fed Cup: Romania a anuntat oficial lotul pentru meciul contra Canadei. Lipsesc Simona Halep si Monica Niculescu

Romania va intalni Canada la Montreal in 18 si 19 aprilie, miza fiind calificarea in Grupa Mondiala a Fed Cup, echivalentul feminin al Cupei Davis.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea

Dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, iar la Miami a ajuns pana in semifinale, Simona Halep a hotarat sa ia o pauza si sa nu participe la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada. Decizia numarului trei mondial a fost criticata de Ilie Nastase. De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea, a precizat Nasty.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )