Libnet.ro
UNICEF

07:00

E OFICIAL! El este cel mai BOGAT ministru din Guvernul Dancila: Detine ACTIUNI de cel putin 10 milioane de euro

B1 B1,
E OFICIAL! El este cel mai BOGAT ministru din Guvernul Dancila: Detine ACTIUNI de cel putin 10 milioane de euro

Actual vicepremier, Viorel Stefan, este cel mai bogat ministru al guvernului Dancila. Acesta detine 9% din firma Transport Trade Services SA, companie parte a unui grup ce a fost evaluat intr-o tranzactie din 2012. continuă pe B1

E OFICIAL! El este cel mai BOGAT ministru din Guvernul Dancila: Detine ACTIUNI de cel putin 10 milioane de euro

Actual vicepremier, Viorel Stefan, este cel mai bogat ministru al guvernului Dancila. Acesta detine 9% din firma Transport Trade Services SA, companie parte a unui grup ce a fost evaluat intr-o tranzactie din 2012.

Grecia: Ministrul Economiei a DEMISIONAT din cauza sotiei! SCANDAL monstru cu cel mai BOGAT cuplu din Guvern

Scandal monstru ce cel mai bogat cuplu din guvernul Greciei Dimitri Papadimitriou, ministrul Economiei, si Rania Antonopoulos, secretar de stat in Ministerul Muncii. Ministrul grec al economiei a demisionat.

Apple lanseaza cel mai mare iPhone din istorie

Apple lanseaza anul acesta trei noi smartphone-uri, intrecare si cel mai mare iPhone din istorie. Celelalte doua modele sunt: un telefon modernizat de aceeasi dimensiune ca actualul iPhone X si un model mai.

EL este cel mai mare ESCROC AL SECOLULUI: A fugit cu SUTE de milioane de dolari, dupa ce a povestit ca are PUTERI MAGICE

Foutanga Babani Sissoko este considerat unul dintre cei mai mari escroci din istorie, tunurile imense pe care le-a provocat de-a lungul vietii, aducandu-i renumele de Excrocul secolului XX. Totul a.

VIDEO+FOTO Cel mai greu om din lume tocmai a slabit 250 de kilograme

Juan Pedro Franco detinea titlul de cel mai greu om din lume: cantarea nu mai putin de 595 de kilogr.

Loto 6/49: Cel mai mare report din istorie la jocul Joker

Loto 6/49. Joi, 1 martie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce la tragerile loto de duminica, 25 februarie, Loteria Romana a acordat 26. 109 castiguri in valoare.

3,6 milioane de euro la Joker. Cel mai mare report din istoria acestui joc

Loteria Romana anunta pentru tragerea de joi un report de peste 3,6 milioane de euro la categoria I .

S-a votat cel mai bun baton de ciocolata din lume

Site-ul Ranker. com a facut un sondaj pentru a afla care este cel mai iubit baton de ciocolata si a aflat ca pe primul loc de afla KitKat, urmat de Twix si Snikers. Peste 100. 000 de persoane si-au spus parerea .

Berlinala 2018. Pelicula Nu ma atinge-ma/Touch me not a regizoarei romance Adina Pintilie castiga Ursul de Aur. Cel mai bun film din competitie

Pelicula Nu ma atinge-ma/ Touch me not, a regizoarei romance Adina Pintilie, a castigat sambata Ursul de Aur, fiind desemnata cel mai bun film din competitia oficiala a Berlinalei. Filmat pe o.

Apple va lansa in acest an trei smartphone-uri noi, intre care cel mai mare iPhone din istorie

Apple se pregateste sa lanseze in acest an trei smartphone-uri noi, si anume cel mai mare iPhone din istorie, un telefon modernizat de aceeasi dimensiune ca actualul iPhone X si un model mai ieftin care va avea unele functii importante ale iPhone X, relateaza Bloomberg.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )