Libnet.ro
UNICEF

07:00

E OFICIAL! El este noul BATMAN! Anunt de ULTIMA ORA facut de studioul Warner Bros

B1 B1,
E OFICIAL! El este noul BATMAN! Anunt de ULTIMA ORA facut de studioul Warner Bros

Robert Pattinson va interpreta rolul principal in lungmetrajul The Batman, dupa ce a incheiat un contract in acest sens cu Warner Bros. , a anuntat site-ul revistei Variety, potrivit Agerpres. continuă pe B1

Turcia incearca sa impace si SUA, si Rusia: Anunt de ultima ora facut de ambasadorul turc la Washington despre avioanele F-35 si sistemele S-400

Serdar Kilic, ambasadorul turc in SUA, sustine ca avioanele de vanatoare americane F-35 vor fi amplasate in afara zonei de acoperire a sistemelor de aparare rusesti S-400, potrivit Uawire. org preluat de.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: va insista in PNL pentru taierea pensiilor speciale ale magistratilor

Rares Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat ca sustine taierea pensiilor speciale ale magistratilor. De o astfel de masura, daca ea va fi luata, va fi afectat inclusiv procurorul-general al Romaniei, Augustin Lazar, despre care s-a spus ca ar incasa o pensie de cateva zeci de mii de lei. Rares Bogdan, cel care a deschis [] .

Decizii de ultima ora dupa problemele de la metrou: Magistrala M2 va fi intr-o etapa de modernizare completa

Directorul general Metrorex, Dumitru Sodolescu a precizat ca, din cauza problemeloraparute pe magistrala M2 in ultima perioada, sistemul va fi modernizat incepand din toamna. Lunar, toate.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3095 seconds )