Libnet.ro
UNICEF

19:30

E oficial: EXATLON se muta la PRO TV! Cand va incepe noua emisiune

B1 B1,
E oficial: EXATLON se muta la PRO TV! Cand va incepe noua emisiune

PRO TV a achizitionat licenta Ninja Warrior, o productie tip competitie sportiva, dupa modelul Exatlon. Totodata, postul anunta ca a deschis inscrierile pentru show-ul de actiune. Show-ul va testa. continuă pe B1

Gata, e oficial! Exatlon Romania nu s-a terminat: Cand se vor difuza noile episoade si cum se decide, de fapt, castigatorul!

Emisiunea Exatlon nu se termina aici. Creatorii emisiunii care a devenit un adevarat fenomen in Romania au anuntat ca au inceput deja inscrierile pentru o noua editie in 2019. Desi Exatlon Romania.

Pro TV anunta competitia sportiva Ninja Warrior si da startul inscrierilor: ce presupune noul format

Pro TV confirma ca a achizitionat licenta formatului de televiziune Ninja Warrior, o competitie sportiva asemanatoare revelatiei Exatlon de la Kanal D, si anunta ca a dat startul preselectiilor.

Schimbari majore si noi antrenori la Vocea Romaniei: Pro TV ofera primele indicii si lanseaza provocarea Ghici cine vine VIDEO

Reprezentantii Pro TV fac un anunt misterios in legatura cu noul sezon Vocea Romaniei, precizand ca vor exista schimbari majore, inclusiv in componenta juriului, si lansand o provocare fanilor: sa ghiceasca numele persoanei care se alatura echipei pe baza unor indicii.

PSD anunta un miting pro-Dancila. Cand va fi organizat

PSD a hotarat sa organizeze pe 9 iunie un miting pentru sustinerea premierului Viorica Dancila, potrivit unor surse politice, citate de Antena 3. Informatia privind mitingul pro-Dancila nu a fost.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2853 seconds )