Libnet.ro
UNICEF

14:45

E oficial! Legi de ULTIMA ORA promulgate de presedinte Klaus Iohannis

B1 B1,
E oficial! Legi de ULTIMA ORA promulgate de presedinte Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti mai multe decrete. Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 16/2018 privind asigurarea masurilor necesare. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi. Unde a fost surprins seful statului in acest weekend (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a mers din nou la schi. Seful statului a fost surprins sambata in judetul Sibiu, pe partia de la Paltinis. Turistii s-au fotografiat alaturi de presedinte, iar imaginile.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Habar nu are sa vorbeasca despre economie. Vrea sa semene neincredere

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a fostului presedinte Traian Basescu, spunand ca vor in continuare ca o mare parte dintre romani sa sufere, sa fie suparati,.

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi FOTO

Presedintele Klaus iohannis a fost din nou la schi in acest weekend, el fotografiindu-se alaturi de turisti. Undeva in padure, a scris utilizatorul de Facebook care s-a fotografiat cu presedintele.

Refuzata de Klaus Iohannis pentru postul de ministru, Olguta Vasilescu va fi consilier al premierului pe probleme de infrastructura

Refuzata de Klaus Iohannis pentru doua portofoliu de ministru la Dezvoltare, apoi la Transporturi, Lia Olguta Vasilescu va fi consilier onorific al premierului Viorica Dancila pe probleme de infrastructura, a anuntat, duminica, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis: Sa nu mai lasam niciodata un regim abuziv sa calce in picioare legea si drepturile noastre

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul comemorarii a 30 de ani de la jertfa eroului-martir Liviu Cornel Babes. Liviu Cornel Babes si-a dat foc pe partia Bradul din Poiana Brasov, pe 2 martie 1989, in semn.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )