Libnet.ro
UNICEF

07:45

E OFICIAL! Masinile diesel vechi au cale libera in Europa de Est

B1 B1,
E OFICIAL! Masinile diesel vechi au cale libera in Europa de Est

Comisaruleuropean pentru piata interna, Elzbieta Bienkovska, a cerut ca masinile cu motoare diesel poluante din Germania trebuie echipate cu catalizatoare suplimentare inainte de a fi vandute in. continuă pe B1

Nu exportati masinile diesel vechi in Europa de Est

Comisia Europeana este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel vechi in Europa de Est, dupa aprobarea subventiilor pentru achizitionarea unor modele mai putin poluante, a declarat astazi Elzbieta Bienkowska, comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, transmite Reuters.

Comisia Europeana catre producatorii auto germani: Nu exportati masinile diesel vechi in Europa de Est

Comisia Europeana se teme ca producatorii de automobile din Germania vor incerca sa exporte masinile diesel vechi, scoase din circulatie in cadrul unor stimulente de compensare, in tari din Europa de Est, a declarat comisarul european Elzbieta Bienkowska.

Producatorii auto germani sa nu exporte vehicule diesel vechi in Europa de Est

Comisia Europeana este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor incerca sa exporte vehiculele diesel vechi retrase de pe piata germana in Europa de Est, in cadrul unui program national de stimulente, a declarat comisarul pentru Industrie Elzbieta Bienkowska, transmite Reuters, potrivit News. ro.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Deja nu se mai vand in Europa. Cat mai au voie sa circule soferii romani

Comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a declarat, luni, ca C. este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Trei milioane de masini din Romania nu vor mai putea circula. PANICA printre soferi!

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in.

Este OFICIAL! Avertismentul Comisiei Europene in legatura cu masinile diesel

Comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a declarat, luni, ca C. este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel.

Comisarul european pentru Industrie, catre constructorii auto germani: Nu exportati diesel-urile vechi n Europa de Est

Comisia Europeana se teme ca producatorii auto germani vor exporta in tarile din Europa de Est cat mai multe masini diesel vechi si poluante, spune Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru industrie, citata de Tagesspiegel si Reuters. Anul trecut Germania a exportat peste 250. 000 de masini diesel second-hand, Romania fiind pe locul sapte in topul tarilor, cu 11. 500 masini.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost luata chiar la Tribunal. Toti soferii romani sunt in pericol...

O noua lovitura este data pentru piata auto din Germania, unde justitia a interzis circulatia masinilor diesel in al doilea cel mai mare oras din aceasta tara. Hamburg a devenit primul oras din Europa.

Un tribunal german cere interzicerea circulatiei automobilelor diesel vechi n anumite parti ale Berlinului

Un tribunal german a cerut Berlinului sa interzica circulatia automobilelor diesel mai vechi pe unele strazi, pentru a reduce poluarea si a se conforma standardelor UE, transmit DPA si Reuters, citate de Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )