Libnet.ro
UNICEF

11:15

E OFICIAL: Neymar devine CEL MAI SCUMP fotbalist din lume! PSG il ia pentrui cinci sezoane

B1 B1,
E OFICIAL: Neymar devine CEL MAI SCUMP fotbalist din lume! PSG il ia pentrui cinci sezoane

Paris Saint-Germain a inregistrat la liga franceza transferul atacantului brazilian de la FC Barcelona, Neymar, care devine astfel cel mai scump jucator din lume, anunta rmcsport. fr. Potrivit L'Equipe,. continuă pe B1

UPDATE PSG a inregistrat transferul lui Neymar, care devine cel mai scump fotbalist din lume. Brazilianul a semnat pe cinci sezoane

UPDATEParis Saint-Germain a anuntat, joi seara, transferul atacantului brazilian Neymar, care a venit de la FC Barcelona si a semnat pentru cinci sezoane. Neymar devine astfel cel mai scump jucator din lume, anunta rmcsport. fr. Sunt extrem de fericit ca am venit la PSG. Voi face totul pentru a-mi ajuta echipa, pentru a deschide noi orizonturi si pentru a aduce bucurie milioanelor de suporteri din intreaga lume, a declarat Neymar.

PSG a inregistrat transferul lui Neymar, care devine cel mai scump fotbalist din lume; El va semna pe cinci sezoane

Paris Saint-Germain a inregistrat la liga franceza transferul atacantului brazilian de la FC Barcelona, Neymar, care devine astfel cel mai scump jucator din lume, anunta rmcsport. fr. Potrivit L'Equipe, Neymar va semna joi seara un contract pe cinci sezoane cu Paris Saint-Germain.

Top 10 transferuri in fotbal: Neymar a devenit cel mai scump jucator din lume

Neymar, transferat de la Barcelona la PSG, a devenit cel mai mare transfer din istoria fotbalului. Un pret neverosimil platit de francezi, dublu fata de fostul lider al clasamentului, Gareth Bale, care acum pare un mic copil .

Kaspersky: Cel mai lung atac din trimestru a fost activ 277 de ore

Al doilea trimestru al anului 2017 indica faptul ca atacurile DDoS de lunga durata au revenit. Cel mai lung atac din acest trimestru a fost activ 277 de ore mai mult de 11 zile), ceea ce reprezinta o crestere cu 131% fata de primul trimestru. Conform.

Cel mai scump produs vandut de Apple este o camera de toti banii

Este foarte dificil sa intri in magazinele Apple, cu atat mai putin folosind un produs semnificativ mai scump decat orice altceva comercializeaza gigantul american. Este foarte probabil sa fi auzit vreodata de producatorul american de camere video RED. Compania s-a aflat in spatele camerelor folosite in majoritatea filmelor de lung metraj de la Hollywood imortalizate [].

Cel mai fericit om din lume isi dezvaluie secretele. Ce trebuie sa facem pentru o viata implinita

Matthieu Ricard 69 de ani), celebrul calugar tibetan considerat de cercetatori cel mai fericit om din lume, a dezvaluit cateva dintre secretele sale pentru o viata frumoasa, linistita si i.

Seara istorica: Neymar a semnat, oficial, cu PSG si a devenit cel mai scump transfer din fotbal. Primele declaratii

La patru ani dupa sosirea sa in Europa, la Barcelona, internationalul brazilian a semnat cu Paris Saint-Germain in schimbul sumei de 222 de milioane de euro. Salariul sau va fi, de asemenea, unul fabulos.

Cel mai scump telefon, si primul cu ecran holografic, apare intr-un video oficial

Telefoanele, anul acesta sau anul viitor, vor incepe sa aiba preturi de peste 1. 000 de dolari. Primul ar putea fi cel creat de un producator de camere video. Acum stim si cum va arata.

EXCLUSIV. Grandomanie pe bani publici: Cel mai scump vanghelion a costat cat constructia unui spital |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Unul dintre cele mai mari secrete ale mandatelor fostului primar al sectorului 5 a fost costul petrecerilor fabuloase de la Romexpo, de Revelion. Romania libera a aflat, in exclusivitate sumele enorme platite: pana la cinci milioane de euro pentru o astfel de petrecere.

Subiectele zilei: Cat timp i-a luat cartitei din DNA sa fotografieze informarile SRI privind firma Tel Drum; O noapte de la Vanghelie: cinci milioane de euro. Cel mai scump vanghelion a costat cat constructia unui spital; Autodistrugerea administratiei T

Toate motivele pentru care mai merita sa mergi in Romania cu trenul in 2017. Prin copilarie, vreo sapte ani pana cand si-au cumparat parintii masina, am. Dispare dieselul din Europa? Masinile pe motorina, interzise in fieful Mercedes-Benz si Porsche. Producatorii auto germani se confrunta cu un.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )