Libnet.ro
UNICEF

09:15

Oficial. Nicusor Dan este candidatul USR Bucuresti la Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Oficial. Nicusor Dan este candidatul USR Bucuresti la Primaria Capitalei

Presedintele interimar al USR Bucuresti, Dumitru Dobrev, a anuntat, sambata, ca deputatul independent Nicusor Dan a fost validat pentru a candida la Primaria Capitalei din partea filialei, transmite Mediafax. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan este candidatul USR pentru Primaria Capitalei. Ar putea fi sustinut de PLUS si de PNL

Deputatul independent Nicusor Dan, fondatorul USR, a fost desemnat candidat al USR Bucuresti pentru .

Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev. Prin votul delegatilor, vot secret, a.

Zi cruciala pentru Nicusor Dan si Dragos Dragoteanu. USR Bucuresti isi alege astazi candidatul pentru Primaria Capitalei

Candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei urmeaza sa fie stabilit sambata, in cadrul Conferintei municipale, care se reuneste incepand cu ora 10,00. Tot sambata, dar in cursul dupa-amiezii,.

SONDAJ. Cine credeti ca ar trebui sa fie candidatul USR la Primaria Capitalei?

Membrii din USR il vor candidat pe Nicusor Dan, in timp ce colegii lui Dacian Ciolos din PLUS nu concep sa intre in cursa pentru Capitala cu altcineva in afara de Vlad Voiculescu, fostul ministru al.

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat comun la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE - Dumitru Dobrev: Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei.

Nicusor Dan: Daca vor continua in ritmul actual, inlocuirea conductelor uzate din Bucuresti va dura 100 de ani

Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR pentru Primaria Capitalei, a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca va continua in ritmul de acum, inlocuirea conductelor vechi ale retelei de.

Ciolos, despre candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei: Vom face tot ce tine de noi sa avem un candidat comun

Presedintele PLUS Dacian Ciolos a declarat sambata, referindu-se la existenta unui candidat USR-PLUS la Primaria Capitale, ca se vor face toate eforturile pentru a exista un candidat comun.

USR Bucuresti isi alege candidatul la Primaria Capitalei: Nicusor Dan sau Dragos Dragoteanu

Candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei urmeaza sa fie stabilit sambata, in cadrul Conferintei municipale, care se reuneste incepand cu ora 10,00. Cei doi inscrisi in cursa sunt Nicusor Dan si Dragos Dragoteanu. Tot sambata, dar in cursul dupa-amiezii, vor incepe si alegerile pentru noua conducere a organizatiei USR Bucuresti, urmand sa fie desemnati atat presedintele, cat si membrii Biroului Municipal, relateaza Agerpres.

Nicusor Dan, desemnat candidat pentru Primaria Capitalei de catre USR Bucuresti: USR a demonstrat astazi ca este cel mai democratic partid din Romania - UPDATE

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev.

Batalia finala pentru locale din USR! Nicusor Dan vs Dragos Dragoteanu

Candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei urmeaza sa fie stabilit sambata, in cadrul Confer.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )